Super-limuzina care concureaza cu Mercedes S63 AMG a primit un upgrade serios de putere

  • Super-limuzina care concureaza cu Mercedes S63 AMG a primit un upgrade serios de putere
  • Astfel, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h a scazut cu aproape jumatate de secunda
Distribuie pe Facebook

Astfel, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora a scazut cu aproape jumatate de secunda.

Lansata cu surle si trambite in iarna anului 2019, cea mai recenta generatie a super-limuzinei Audi S8 stie cu siguranta cum sa impresioneze. Multumita unui propulsor cu opt cilindri in V si doua turbine, caruia i se alatura un sistem micro-hibrid pe 48 de volti, aceasta vine cu 571 de cai, plus 800 Nm pe ambele punti.

Fisa cu specificatii tehnice continua cu o cutie automata in opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in doar 3.8 secunde.

Audi S8 de la ABT Sportsline

O adevarata performanta, mai ales daca tinem cea mai recenta generatie a super-limuzinei Audi S8 masoara aproape 5.2 metri in lungime si are o greutate proprie de peste 2.3 tone. Nu insa si pentru specialistii celebrei companii de tuning ABT Sportsline, care au luat la modificat unitatea de patru litri ascunsa sub capota.

Multumita tratamentului suferit, aceasta se poate lauda acum cu o putere maxima de 700 CP, in timp ce cuplul motor a crescut pana la 880 Nm, potrivit primelor informatii oficiale impartasite cu membrii publicul larg.

Schimbarea se observa numaidecat la plecarea in tromba, cea mai recenta generatie a super-limuzinei Audi S8 avand nevoie, mai nou, de 3.4 secunde pentru a rezolva faimoasa ecuatie 0 - 100 km/h. Cat despre valoarea din dreptul vitezei de top, clientii pot opta pentru o limitare electronica la 270 de kilometri pe ora.

Daca vine vorba, in schimb, despre modificarea aspectului estetic, oferta nu este nici pe departe la fel de spectaculoasa, ci se limiteaza la diferite jante din aliaj, de 20 sau 21", plus un eleron subtil pentru capota portbagajului.

Audi S8 de la ABT Sportsline

Audi S8 de la ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Audi S8 de la ABT Sportsline
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Iunie 2020