SUPRA si motorul 2JZ din nou impreuna. Anuntul asteptat de toata lumea a fost facut cu putin timp in urma

SUPRA si motorul 2JZ din nou impreuna. Anuntul asteptat de toata lumea a fost facut cu putin timp in urma
  • Noua Supra a fost lansata la inceputul acestui an
  • Are un motor de 3.0 litri furnizat de BMW
  • Un tuner american va oferi si un pachet care includ un motor 2JZ
Distribuie pe Facebook

Un atelier de tuning din Statele Unite ale Americii a gasit o modalitate sa inghesuie legendarul propulsor 2JZ sub capota noii Toyota Supra. Pachetul va fi disponibil in scurt timp pe piata.

Toyota Supra MkIV este privita ca fiind una dintre cele mai emblematice masini sport produse vreodata, iar acest lucru se datoreaza in mare parte tunerilor. Asta pentru ca o Supra stock, chiar si cu mult ravnitul motor twin-turbo 2JZ GTE sub capota, nu era ceva extraordinar.

Toyota Supra

Tunata...ei bine, batea tot ce prindea. Unitatea de 3.0 litri cu sase cilindri in linie era extrem de rezistenta si tolera puteri chiar si de trei ori mai mari cu internele stock. Apropo, din fabrica, Supra MkIV de Europa venea cu 330 de cai putere, storsi din motorul mentionat mai sus.

Toyota Supra

Dupa o lunga perioada de teasing, constructorul japonez de automobile a lansat noua generatie Supra la inceputul acestui an in cadrul Salonului Auto de la Detroit. Design-ul inspirat de superbul concept FT-1 i-a cucerit pe fani, dar propulsorul de sub capota nu prea.

Toyota Supra

Niponii au pastrat configuratia cu sase cilindri in linie dar au preferat din motive lesne de inteles un propulsor de 3.0 litri de provenienta BMW. Experienta bavarezilor cu acest tip de motoare este cunoscuta, asa ca, cel putin din acest punct de vedere, Toyota a luat decizia corecta.

Toyota Supra

Cum ar fi noua Supra cu un motor 2JZ sub capota? O intrebare pe care si-a pus-o orice impatimit auto isi va afla raspunsul in viitorul nu foarte indepartat, multumita unui atelier de tuning din Statele Unite ale Americii.

Toyota Supra

Anuntul a fost facut recent de CX Racing prin intermediul unei postari pe pagina lor de Facebook unde fanii sportivei pot admira si o imagine, momentan digitala, cu 2JZ-ul inghesuit in compartimentul motor al noii Supra. Din pacate, americanii nu au precizat nimic despre performante, dar este bine de stiut ca se va intampla asa ceva.

Toyota Supra

Toyota Supra

Toyota Supra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Toyota Supra
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2019