SUV-ul cu care nimeni nu indrazneste sa se puna. Are 1.001 cai sub capota si face suta in doar 2.95 secunde

SUV-ul cu care nimeni nu indrazneste sa se puna. Are 1.001 cai sub capota si face suta in doar 2.95 secunde
  • SUV-ul cu care nimeni nu indrazneste sa se puna
  • Are 1.001 cai sub capota si face suta in doar 2.95 secunde
Distribuie pe Facebook

Oferit in schimbul unei sume de aproape 500.000 de euro, urmatorul RS Q8 se mai poate lauda, totodata, si cu nenumarate elemente din fibra de carbon. Unele exterioare, altele interioare.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta unica de maroniu, disponibila prin intermediul departamentului de personalizare Audi Exclusive, insa nici noile spoilere fata si spate, praguri laterale si alte cateva detalii esentiale, toate realizate din fibra de carbon de celebra companie germana de tuning Mansory, nu vor trece complet neobservate. Ba din contra, am putea spune si nu am exagera cu nimic.

Disponibil in schimbul unei sume compuse din sase cifre, de 499.900 de euro, dupa cate se mentioneaza in anuntul de vanzare publicat, recent, pe internet, urmatorul RS Q8 se mai poate lauda, la nivelul departamentului exterior, atat cu o pereche de faruri cu matrice de LED-uri, cat si cu un set de jante forjate cu diametrul de 24 de inch, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv scaune sport cu actionare electrica. Plus functii de incalzire, masaj si ventilatie.

Acelasi automobil produs de Audi in 2022 isi va mai intampina potentialii clienti, de cealalta parte a portierelor, in cabina, alaturi de o bancheta cu incalzire, de ceasuri de bord digitale si configurabile, doua display-uri centrale, o tapiterie realizata din piele Valcona de culoarea coniacului, un plafon imbracat in Alcantara, cusaturi sub forma de fagure, climatizare cu reglare automata. Dar si difuzoare semnate Bang & Olufsen.

Respectivul meniu culmineza cu motorul de sub capota, un benzinar cu opt cilindri, doua turbine si capacitate de 4.0 litri modificat de specialistii MTM pentru o putere de 1.001 CP, de unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 2.95 secunde. Viteza de top nu reprezinta, din pacate, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, cu precizarea ca acul vitezometrului ar trebui sa depaseasca 305 kilometri pe ora.

Audi RS Q8 de 1.001 CP

Audi RS Q8 de 1.001 CP

Audi RS Q8 de 1.001 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Audi RS Q8 de 1.001 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2022