TechArt Magnum - Visul oricarui Porsche Cayenne

TechArt Magnum - Visul oricarui Porsche Cayenne
Vandut in peste 1.000 de exemplare, Magnum reprezinta o poveste de succes pentru germanii de la TechArt. Iar compania din Leonberg nu se opreste aici, mai ales ca un nou Porsche Cayenne bantuie strazile din intreaga lume.
Distribuie pe Facebook

TechArt Magnum? Asta e cu siguranta primul lucru care iti vine in minte atunci cand te gandesti la modificarea unui Porsche Cayenne. TechArt Magnum scoate din SUV-ul german si ultima picatura de agresivitate si, in plus, reprezinta visul oricarui Porsche Cayenne. Iar asta inseamna ca reprezinta si visul ultimei generatii a SUV-ului din Stuttgart.

Pentru inceput, noul Porsche Cayenne a fost inzestrat cu un spoiler fata cu prize de aer uriase, de unde LED-urile si proiectoarele duble nu lipsesc. Modificarile continua cu noile praguri laterale, ce fac conexiunea intre extensiile pentru aripi, in timp ce partea din spate vine la pachet cu un eleron pentru plafon si spoiler cu difuzor integrat. Alte detalii includ un nou sistem de evacuare, suspensie revizuita si jante cu dimensiuni cuprinse intre 20 si 23 inci.

De asemenea, nici interiorul nu a scapat neatins, viitorii clienti avand aici optiuni aproape nelimitate in ceea ce priveste nuantele oferite. Mai mult de atat, TechArt pune la dispozitie un volan sport in trei spite, noi padele si, nu in ultimul rand, un sistem multimedia pentru ocupantii locurilor din spate.

Noul TechArt Magnum va debuta in premiera mondiala in luna noiembrie, la Auto Zurich Car Show.

Distribuie pe Facebook
mai multe