Tiguan ca asta n-ai mai vazut. Le-a furat tuturor privirile cu jantele sale

Tiguan ca asta n-ai mai vazut. Le-a furat tuturor privirile cu jantele sale
  • Tiguan-ul a fost tunat de RADI8
  • Specialitatea austriecilor sunt jantele
  • Acest exemplar poarta un set botezat R8CM9
Distribuie pe Facebook

Cel mai recent proiect al austriecilor de la RADI8 atrage toate privirile. Personajul principal este un Volkswagen Tiguan care a renuntat la caracteristicile unui crossover pentru un aer mult mai sportiv.

Constructorul german de automobile a prezentat cea de-a doua generatie Tiguan cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt de anul trecut. Inginerii au schimbat cam tot ce se putea, iar cele mai mari imbunatatiri pot fi observate la capitolul design.

Volkswagen Tiguan by RADI8

Insa, ca de fiecare data, industria tuning-ului ne demonstreaza ca tot timpul este loc de mai bine, iar cel mai bun exemplu este acest Tiguan, tunat de austriecii de la RADI8. Specialitatea acestora sunt jantele, asa ca este lesne de inteles care este atractia principala a acestui proiect.

Volkswagen Tiguan by RADI8

Botezate R8CM9, acestea masoara 20 sau 21 de inch si impresioneaza in primul rand prin desenul extrem de elaborat, dar si prin finisajul negru mat. Din meniu nu putea lipsi o suspensie pneumatica, care coboara garda la sol cu mai mult de 50 de milimetri.

Volkswagen Tiguan by RADI8

Folia verde mat care imbracata intreaga caroserie te duce cu gandul la vehiculele militare, si este scoasa in evidenta de o seama de elemente finisate in negru lucios. Printre acestea regasim bara fata, grila radiatorului, difuzorul de aer, capacele oglinzilor, logo-ul VW din spate sau barele longitudinale de pe plafon.

Volkswagen Tiguan by RADI8

Motorizarea acestui exemplar este necunoscuta, insa Volkswagen ofera unitati pe benzina si diesel, cu capacitati cilindrice cuprinse intre 1.4 si 2.0 litri. Acestea vin alaturi de transmisii manuale sau automate DSG, dar si de o tractiune fata sau integrala, in functie de nivelul de echipare ales.

Distribuie pe Facebook
mai multe