Tipii astia din Bulgaria s-au dus la cel mai mare salon de tuning din lume sa-si expuna masina de 888 CP si 400.000+ euro

Tipii astia din Bulgaria s-au dus la cel mai mare salon de tuning din lume sa-si expuna masina de 888 CP si 400.000+ euro
  • Cel mai nou proiect de tuning de la Vilner are la baza un exemplar Tramontana XTR
  • Automobilul spaniol cu 888 CP sub capota a primit mai multe accente aurii la interior si exterior
  • Meniul continua cu o nuanta mata de negru si o combinatie de piele, alcantara si cusaturi contrastante
Distribuie pe Facebook

"Esti un nimeni pe scena tuningului daca nu esti la SEMA", spune una dintre persoanele implicate in acest proiect pe nume Tramontana by Vilner.

In timp ce marea majoritatea a companiilor de tuning de pe Batranul Continent se pregateste intens pentru editia din acest an a evenimentului Essen Motor Show, eveniment desfasurat in perioada 2 - 10 decembrie, bulgarii de la Vilner au ales sa-si prezinte noua creatie peste Ocean, in cadrul celebrului SEMA.

Oficialii atelierului de vise de la Sud de Dunare au zburat alaturi de reprezentantii producatorului spaniol de automobile Tramontana, acestora alaturandu-li-se un model cu nu mai putin de 888 de cai putere sub capota, doua locuri la interior si, nu in ultimul rand, accente stralucitoare ca aurul... cat vezi cu ochii.

Botezat sugestiv Tramontana by Vilner, proiectul expus in premiera mondiala cu ocazia celui mai mare salon de tuning al planetei a mai primit si o nuanta mata de negru la nivelul caroseriei inspirate parca din lumea avioanelor de lupta, un set de jante in doua culori, plus multiple insertii de piele si alcantara.

Lansata initial la pretul de 420.000 de euro, inedita masina a producatorului spaniol de automobile Tramontana gazduieste in compartimentul motor o unitate cu 12 cilindri in V si doua turbine de provenienta Mercedes-Benz, care produce 888 de cai putere, dupa cum precizam inclusiv cateva randuri mai sus.

De livrarea respectivei valori catre puntea spate se ocupa o cutie secventiala cu sapte rapoarte, modelul XTR de 1.268 de kilograme avand nevoie de un timp aproximativ de 3.3 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora, potrivit informatiilor oficiale regasite pe site-ul companiei iberice.

Tramontana XTR de la Vilner

Tramontana XTR de la Vilner

Tramontana XTR de la Vilner

Tramontana XTR de la Vilner

Tramontana XTR de la Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Tramontana XTR de la Vilner
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2017