Toata lumea crede ca-i bogat si are un Ferrari, dar masina pe care o conduce costa cat un Golf la mana a doua. POZE REALE

  • Toata lumea crede ca-i bogat si are un Ferrari
  • Masina pe care o conduce costa insa cat un Golf la mana a doua
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri livreaza rotilor de pe puntea spate ceva mai mult de 200 de cai putere. Exclusiv printr-o manuala cu cinci rapoarte.

O sportiva Ferrari pentru pretul unui Golf la mana a doua? Doar daca a sfarsit, prin ardere, in urma intamplari nefericite sau, dupa cum se intampla si in cazul de fata, nu cumva avem de-a face cu o replica.

Scoasa de curand la vanzare in SUA, pe celebra platforma Craiglist, respectiva copie de 355 are la baza o Toyota MR2 de generatie a doua. Cu motor turbo de doi litri si peste 200 de cai putere in prim plan, potrivit anuntului oficial.

Oferita in schimbul unei sume de 16.000 de dolari, sportiva Ferrari cu pret de Golf la mana a doua se mai poate lauda, de asemenea, si cu o transmisie manuala in cinci rapoarte. Plus tractiune spate, evident.

Aceeasi copie de 355 construita pe platforma unei Toyota MR2 de generatie a doua mai dispune si de scaune sport sau evacuare cvadrupla. Nu lipsesc din meniu insa nici jantele in cinci spite cu discuri ventilate si etriere in patru pistoane.

Una peste alta, vorbim despre o replica extrem de bine realizata, proprietarul sportivei Ferrari cu pret de Golf la mana a doua tinand sa precizeze inclusiv ca a fost asamblata recent. Si niciodata condusa...

Replica Ferrari 355

Replica Ferrari 355

Replica Ferrari 355

Replica Ferrari 355

Replica Ferrari 355

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Replica Ferrari 355
mai multe