Toata lumea crede ca-i bogat si detine un Ferrari decapotabil, dar masina pe care o conduce este, de fapt, un Chevrolet

Toata lumea crede ca-i bogat si detine un Ferrari decapotabil, dar masina pe care o conduce este, de fapt, un Chevrolet
  • Toata lumea crede ca-i bogat si detine un Ferrari decapotabil...
  • ... dar masina pe care o conduce este, de fapt, un Chevrolet
Distribuie pe Facebook

Prin urmare, motorul de sub capota nu are nici 12 cilindri, nici o pozitie centrala. Acesta se bucura - in schimb, de noi interne si un total de 365 de cai putere.

Arata ca un Ferrari Testarossa, insa modelul italian n-a fost oferit, de la bun inceput si pana in ultimul moment, decat intr-o versiune Coupe. Si-atunci, ce explicatie are plafonului retractabil bej?

Simplu de explicat: in ciuda formelor extrem de familiare, dar si a multiplelor logo-uri cu calutul cabrat, aceasta decapotabila s-a nascut - de fapt, peste Ocean. Intr-o fabrica din Kentucky.

Chevrolet Corvette transformat in Ferrari Testarossa

Chevrolet Corvette transformat in Ferrari Testarossa

Un Chevrolet Corvette de generatia a patra, respectivul vehicul a fost trimis ulterior la un atelier pe nume Classic International. Unde a primit un costum italian, plus o noua identitate: Briliante.

Tunerul american nu s-a multumit insa doar cu reproiectoarea caroseriei in numai doua portiere - ci a mers mai departe si a modificat integral suspensia, dupa care a instalat noi jante.

Incheiat si acest pas, procesul de transformate s-a mutat la interior, reteta originala fiind condimentata cu diferite insertii de lemn. Plus o instalatie audio cu sase boxe si amplificator de 100 W.

Neobisnuitul Corvette nu ofera - precum masina originala, respectiv Testarossa, si un motor cu 12 cilindri montat central, specialistii Classic International alegand sa nu se complice inutil.

Din fericire, V8-ul alaturi de care respectivul vehicul a parasit linia de asamblare din Kentucky nu a scapat complet neatins, ci a fost modificat cu noi interne. Plus alte bunatati pentru 365 CP.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Chevrolet Corvette transformat in Ferrari Testarossa
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 31 Martie 2022