Toata lumea credea ca-i bogat si detine un Ferrari, dar masina pe care o conduce costa cat un Golf TDI. POZE REALE

  • Toata lumea credea ca-i bogat si detine un Ferrari, dar masina pe care o conduce costa cat un Golf TDI
  • Inmatriculata in cursul anului 2000, sportiva cu aspiratii de supercar se vinde pentru 27.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Inmatriculata pentru prima oara in cursul anului 2000, sportiva cu aspiratii de supercar se vinde pentru aproximativ 27.000 de euro.

Transformata in Ferrari 360 Spider, aceasta Toyota MR2 de culoare argintie a pornit de curand in cautarea unui nou proprietar. Fara a oferi insa si motorizarea aspirata cu opt cilindri in V, de aproximativ 400 de cai putere, a masinii pe care o imita, sub capota.

Nici acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu se realizeaza intr-un timp de doar 4.6 secunde, dar si clientul va avea de platit numai 27.000 de euro.

Pentru a pune in perspectiva ce inseamna aceasta suma de bani, cel mai ieftin Volkswagen Golf diesel porneste in Germania de la putin peste 26.000 de euro. In conditiile in care unitatea de doi litri de sub capota nu dezvolta decat... ei bine, vreo 115 cai putere.

Daca revenim la respectiva Toyota MR2, actualul proprietar precizeaza in anuntul de vanzare ca replica de Ferrari 360 Spider a fost evaluata la 38.000 de euro.

In ceea ce priveste dotarea disponibila, aceasta mai include si o suspensie sport, evacuare cu valve controlabile, plus interior imbracat in piele. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici unitatea audio cu display integrat, dar nici scaunele cu suport lateral marit.

Toyota MR2 transformata in Ferrari 360 Spider

Toyota MR2 transformata in Ferrari 360 Spider

Toyota MR2 transformata in Ferrari 360 Spider

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Toyota MR2 transformata in Ferrari 360 Spider
mai multe