Toata lumea credea ca se da cu o masina de un milion. Ce conduce el costa insa mai putin de 10.000 euro

Toata lumea credea ca se da cu o masina de un milion. Ce conduce el costa insa mai putin de 10.000 euro
  • Studentii japonezi au creat o replica a modelului G63 AMG 6x6
  • Automobilul in cauza are la baza doua exemplare Suzuki Jimny
  • Intreaga distractie a costat mai putin de 10.000 de euro
Distribuie pe Facebook

O echipa de studenti japonezi a reusit imposibilul: sa construiasca un Mercedes G63 AMG 6x6 cu mai putin de 10.000 euro.

Chiar daca seamana destul de mult cu originalul, acesta nu este un Mercedes G63 AMG 6x6. Ineditul pick-up de culoare alba, cu sase roti si sigla producatorului german de automobile, se identifica - de fapt si de drept, cu doua exemplare ale modelului Suzuki Jimny.

Intreaga distractie reprezinta opera unui grup de studenti talentati de la Nihon Automotive Technology School din Japonia si a costat mai putin de 10.000 euro. O nimica toata daca luam in considerare pretul de vanzare al off-roader-ului din Stuttgart: inclusiv un milion de euro.

O alta diferenta majora intre acest G63 AMG 6x6 si cel original se regaseste la nivel de motorizare. Mai exact, in locul unei unitati V8 bi-turbo de 5.5 litri si 544 cai putere, automobilul din cazul de fata se bazeaza in continuare pe motorul specific modelului Suzuki Jimny.

Exista totusi si cateva elemente de provenienta Mercedes, precum grila radiatorului sau blocurile optice frontale si posterioare. De la un G63 AMG au fost imprumutate, de asemenea, si spoilerele fata / spate, acestea avand insa nevoie de cateva modificari pentru a intra pe masina.

Revenind acum la partea cu replica, cel mai amuzant detaliu al acestui mini-G63 6x6 este bena. Sau, mai corect spus, podeaua benei - care a fost vopsita de studentii japonezi astfel incat sa imite lemnul original montat de AMG pe impresionantul off-roader german.

Distribuie pe Facebook
mai multe