Tocmai camuflajul o face sa atraga toate privirile. Sa nu mai vorbim de jantele pe 20 sau de portbagajul de pe plafon

  • Acest R8 a fost incaltat de specialistii PUR Wheels
  • Jantele FL26 au diametrul de 20 de inch
  • Exteriorul a fost camuflat cu o folie multicolora
Distribuie pe Facebook

Audi-ul R8 cu camuflaj si portbagaj pe acoperis, pe care il poti studia mai bine in imaginile de mai jos, este opera celor de la PUR Wheels. Acestia au incaltat supercarul german cu jante pe 20 de inch, disponibile si pentru alte modele.

Chiar daca nu este un supercar construit de brandurile cu traditie precum Ferrari sau Lamborghini, Audi-ul R8 de ultima generatie poate tine fara nicio problema pasul cu acestea. In plus, imparte platforma cu cel mai mic Lambo (Huracan) disponibil momentan, asa ca vorbim practic de aceeasi masina.

Audi R8 PUR WHEELS

In cea mai "slaba" versiune, R8-ul beneficiaza de un propulsor V10 de 5.2 litri, aspirat natural, care livreaza ambelor punti 540 de cai putere si 540 Nm cuplu. Am spus "slaba", pentru ca poti opta si pentru o varianta R8 V10 Plus cu 610 cai si o acceleratie pana la 100 de km/h in doar 3.2 secunde.

Audi R8 PUR WHEELS

Pentru ca vorbim despre un supercar de peste 100.000 de euro, R8-ul nu mai are nevoie de nicio modificare pentru a fi mai bun sau pentru a atrage si mai mult atentia, cel putin teoretic. Masina din imagini a fost incaltata in primul rand cu jante FL26, cu diametrul de 20 de inch, de catre cei de la PUR Wheels.

Audi R8 PUR WHEELS

Acestea pot fi comandate in diferite marimi, pana la 21 de inch, in culori precum Monaco Gold, Brilliant Silver, Lumiere Grey sau Anthracite. In plus, se potrivesc si pe alte modele, inclusiv pe Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio sau Jaguar F-Type.

Audi R8 PUR WHEELS

Apoi, modelul nemtilor din Ingolstadt a fost "camuflat" cu o folie multicolora (albastru, alb si negru), iar pe plafon a fost montat un portbagaj. Acesta din urma nu-ti da voie sa calci prea tare pedala de acceleratie, insa este foarte util si in plus arata foarte bine pe unele modele, inclusiv pe acest R8.

Audi R8 PUR WHEELS

Audi R8 PUR WHEELS

Audi R8 PUR WHEELS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Audi R8 PUR WHEELS
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2018