TopCar isi face de cap cu interiorul noului Porsche Macan

TopCar isi face de cap cu interiorul noului Porsche Macan
  • Cel mai nou proiect semnat TopCar are la baza crossover-ul Porsche Macan
  • Lista cu imbunatatiri vizeaza atat departamentul interior, cat si cel exterior
  • Pielea, lemnul si fibra de carbon se numara printre materialele folosite
Distribuie pe Facebook

Poate ca rezultatul final nu va fi chiar pe placul tau, insa nu ai cum sa nu apreciezi calitatea executiei.

Dupa ce a servit drept sursa de inspiratie pentru aproape toate marile companii de tuning ale Germaniei, noul Macan s-a imbarcat in primul avion cu destinatia Rusia pentru o binemeritata vacanta.

Numai ca odata ajuns aici, primul crossover din istoria de peste opt decenii a marcii Porsche a fost nevoit sa o ia de la capat cu rolul sau de plansa de desen - de-aceasta data pentru specialistii TopCar.

Porsche Macan by TopCarPorsche Macan by TopCar

Porsche Macan by TopCar

Cum arata noul Macan in urma tratamentului suferit? Ei bine, daca exteriorul se remarca printr-o agresivitate debordanta, interiorul isi intampina pasagerii cu o ambianta caracteristica mai degraba unei limuzine de clasa mare.

Si asta pentru ca numeroasele detalii supradimensionate, respectiv elemente proeminente intalnite la nivelul caroseriei sunt insotite de multiple accesorii, respectiv dotari sinonime cu luxul suprem.

Iar acum ne referim, bineinteles, la pielea fina in doua culori, servita nu doar in compania unor cusaturi contrastante trasate sub forma de carouri, ci si alaturi de ornamente realizate dintr-un lemn masiv.

Mai mult de-atat, din meniu nu lipsesc nici volanul in trei spite si cu o parte inferioara plata sau logo-urile TopCar brodate la nivelul tetierelor fata, primul crossover din istoria de peste opt decenii a marcii Porsche alegandu-se, de asemenea, si cu cateva insertii de fibra de carbon aurie. Totul pentru un rezultat final cu adevarat unic.

Porsche Macan by TopCar

Porsche Macan by TopCar

Porsche Macan by TopCar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Porsche Macan by TopCar
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Mai 2015