TOPCAR lanseaza noul Porsche Panamera Stingray GTR

TOPCAR lanseaza noul Porsche Panamera Stingray GTR
Mai trebuie precizat ca acesta este unul dintre putinele Porsche Panamera care arata intr-adevar infricosator - in sensul cel bun?
Distribuie pe Facebook
Desigur, ultima creatie a celor de la TOPCAR beneficiaza de un aspect mult-prea-vulgar, cu artificii nu tocmai gentile, insa pana la urma rezultatul final impresioneaza, nu-i asa? Inca din partea frontala, noul Porsche Panamera Stingray GTR se impune printr-un aspect infricosator, conferit de noul spoiler si ale sale prize uriase de aer, acompaniat de o capota musculoasa si faruri cu tenta fumurie. In plus, aceeasi tenta fumurie continua si la nivelul stopurilor, partea din spate venind la pachet si cu spoiler redesenat, difuzor de aer si un eleron nu tocmai subtil. Iar de parca asta nu ar fi fost indeajuns, tunerul rus a adaugat si un set de extensii pentru aripi, sub care se ascund jante cu design in cinci spite duble.

TOPCAR lanseaza noul Porsche Panamera Stingray GTR TOPCAR lanseaza noul Porsche Panamera Stingray GTR

Pe langa modificarile stilistice, viitorii clienti pot opta si pentru un interior complet individualizat, lista cu ingrediente magice incluzand picanterii precum volan sport cu padele, insertii de piele combinate cu accente de alcantara si cusaturi contrastante in forma de carouri. Meniul este completat de savoarea aromei de fibra de carbon, rezultatul fiind o experienta greu de descris in simple cuvinte.

TOPCAR lanseaza noul Porsche Panamera Stingray GTR

Sub capota, magnificul propulsor V8 twin-turbo de 4.8 litri se bucura acum de prezenta a nu mai putin de 600 cai putere, crestere datorata unor simple imbunatatiri precum admisie, filtru de aer sport, sistem de evacuare cu patru tobe de esapament si unitate de control optimizata. Pentru cei care vor mai mult de atat, rusii de la TOPCAR ofera si o versiune de 700 cai putere, un sistem de franare marca Brembo asteptand cu nerabdare sa-si intre in drepturi.

TOPCAR lanseaza noul Porsche Panamera Stingray GTR

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Porsche Panamera Stingray GTR by TOPCAR
mai multe