TopCar si Mansory colaboreaza pentru un... Mini Cooper S unic

TopCar si Mansory colaboreaza pentru un... Mini Cooper S unic
  • TopCar si Mansory si-au dat mana pentru a crea un Mini Cooper cu adevarat unic
  • Lista cu modificari include numeroase imbunatatiri interioare si exterioare
  • Pretul meniului complet depaseste impresionanta suma de... 15.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Recunoscuti pentru creatiile lor excentrice, rusii de la TopCar au luat o scurta pauza de la programul obisnuit pentru a se ocupa de un... Mini Cooper S.

Surprizele nu se opresc insa aici: pe langa modificarile exterioare operate de specialistii companiei din Moscova, hot-hatch-ul britanic s-a mai ales si cu o serie de imbunatatiri interioare marca... Mansory! Cele doua pachete de tuning pregatite de cei doi mari colosi ai industriei vin totusi cu un pret pe masura renumelui creatorilor lor, meniul complet fiind disponibil la vanzare in schimbul unei sume de peste 16.000 de euro.

Mini Cooper S by TopCarMini Cooper S by TopCar

Mini Cooper S by TopCar

4.375 de euro dintre acestia se duc pe body kit-ul semnat TopCar, ce include spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus insertii de plasa pentru prizele frontale, respectiv extensii proeminente pentru aripile laterale. De asemenea, specialistii companiei de tuning din Moscova mai ofera contra-cost, la 2.500 de euro, si o pereche de jante pe 18 inci, lista cu bunatati continuand cu franele Brembo de 2.375 de euro si incheindu-se cu evacuarea Remus, ce are un pret de "numai" 592 euro.

Pentru cei care inca mai dispun de finante, modificarile interioare pregatite de Mansory reprezinta un... must. Mai ales in cazul in care te numeri printre fanii imbunatatirilor excentrice, ce includ insertii de piele de crocodil, cusaturi in forma de carouri si / sau accente de fibra de carbon vopsite in culori tipatoare. Si totusi, inainte de a o lua pe acest drum, ar trebui sa stii ca meniul tunerului german se ridica la fabuloasa suma de... 7.000 de euro.

Exact cam de cat ai avea nevoie pentru a-ti cumpara inca un exemplar al vechiului Mini Cooper S, am putea spune. Nu ascundem insa nici faptul ca rezultatul final ne place la nebunie, cu exceptia faptului ca motorul turbo de 1.6 litri a scapat complet neatins.

Mini Cooper S by TopCar

Mini Cooper S by TopCarMini Cooper S by TopCar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Mini Cooper S by TopCar
mai multe