Tot prima generatie e baza. Umflata si lasata pe burta arata cel mai bine

Tot prima generatie e baza. Umflata si lasata pe burta arata cel mai bine
  • Germanii de la M&D scot la inaintare un Mercedes CLS de prima generatie
  • Exemplar respectiv ascunde sub capota un motor V8 cu compresor mecanic
  • Lista cu modificari continua cu jante noi, aripi latite, suspensie mai joasa etc
Distribuie pe Facebook

Cum noul model nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor, originalul revine din vacanta pentru a salva situatie. Nu de unul singur, ci acompaniat de mai multe modificari care ii sporesc atractivitatea.

La inceputul acestei luni, in fata persoanelor din cadrul Salonului Auto de la Los Angeles si, totodata, a lumii intregi, Mercedes a prezentat o noua generatie a modelului CLS. A treia la numar, aceasta a reusit sa starneasca numaidecat furia fanilor, coupe-ul german cu patru usi fiind aspru criticat din pricina aspectului sau exterior.

Ba chiar au existat numeroase voci care au sustinut ca tot etalonul este etalonul in materie de design, astfel ca oficialii companiei de tuning M&D au scos la inaintare un exemplar complet modificat din seria W219. Unul care se remarca in special prin caroseria mai lata cu cateva zeci de milimetri multumita extensiilor proeminente atasate aripilor laterelor.

Mercedes CLS widebody

Regandite au fost, de altfel, si caracteristicile spoilerelor fata / spate, acum mai agresive ca oricand. Apoi, in cazul in care imaginile nu spunea intreaga poveste, lista cu ingrediente magice mai include si un set de blocuri optice cu tenta fumurie, lumini de zi tehnologie LED, accente de negru la nivelul grilei radiatorului si, nu in ultimul rand, noi jante.

Jante cromate de dimensiuni generoase care, alaturi de suspensia mai joasa cu cateva zeci de milimetri, transforma acest Mercedes CLS 500 intr-o aparitie extrem de speciala. Si, de ce nu, una rara, daca tine cont ca motorizarea cu opt cilindri in V a primit un sistem de supraalimentare pe baza de compresor mecanic, semnat Kleemann.

Nu exista niciun fel de informatie cu privire la numarul cailor prezenti la datorie, insa nu ar fi de mirare ca respectivul coupe german cu patru usi sa gazduiasca in compartimentul motor o herghelie formata din 475 CP. Exact puterea maxima anuntata de unitatea V8 in compania careia a fost lansata versiunea de inalta performanta 55 AMG.

Mercedes CLS widebody

Mercedes CLS widebody

Mercedes CLS widebody

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes CLS widebody
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Decembrie 2017