Toti isi doresc asa ceva in garaj, dar vor exista numai 25 de exemplare. Fiecare are peste 1.000 de cai

Toti isi doresc asa ceva in garaj, dar vor exista numai 25 de exemplare. Fiecare are peste 1.000 de cai
  • Productie limitata la 25 de exemplare
  • Motorul V8 a fost alezat la 6.8 litri
  • Dezvolta peste 1.000 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Fa cunostinta cu noul Yenko/SC Stage II Corvette, un muscle car cu peste 1.000 de cai putere sub capota. Productia va fi din pacate limitata la numai 25 de exemplare, disponibile atat in versiune cabrio cat si coupe.

Amatorii de muscle car-uri extrem de puternice si de rapide au de azi inca o masina la care sa viseze: noul Yenko/SC Stage II Corvette. Bazat pe cel mai nou model Corvette Grand Sport (2019), productia acestuia va fi limitata la numai 25 de exemplare coupe si cabrio, cu transmisie manuala sau automata.

2019 Yenko/SC Stage II Corvette

Din punct de vedere estetic, noul Corvette Yenko nu aduce foarte multe noutati inafara unei grafici specifice, embleme speciale sau un difuzor de aer finisat in nuanta Carbon Flash Metallic. Interiorul este si el in mare parte stock, insa niste placute inscriptionate si cateva embleme brodate iti vor reaminti ca nu te afli intr-un Corvette obisnuit.

2019 Yenko/SC Stage II Corvette

Cele mai importante modificari se regasesc sub capota, acolo unde propulsorul LT1 V8 de 6.2 litri a fost alezat la 6.8 litri si imbunatatit cu un compresor mecanic, clapeta de acceleratie mai mare, sistem de injectie imbunatatit, o evacuare noua, chiulase portate, pistoane forjate din aluminiu si un arbore cotit confectionat din otel forjat.

2019 Yenko/SC Stage II Corvette

Impreuna cu o mapare speciala pentru ECU, toate acestea au facut ca puterea motorului sa creasca de la 460 de cai putere la atentie...1.013 cai putere. Transmisia automata a fost la randul ei intarita si vine alaturi de o garantie de 12 luni sau in limita a 19.312 kilometri (12.000 mile).

2019 Yenko/SC Stage II Corvette

Performantele noului Yenko/SC Stage II Corvette au nu au fost date publicitatii, insa Corvette Grand Sport ajunge la 100 de km/h in doar 3.7 secunde. Avand in vedere cresterea impresionanta de putere, repriza 0-100 ar trebui sa dureze mai putin de 3 secunde in cazul exemplarelor tunate de Yenko/SC.

2019 Yenko/SC Stage II Corvette

Daca nu te regasesti printre cei 25 de norocosi care vor avea ocazia sa detina un Yenko/SC Stage II Corvette, singura optiune ramane un Corvette ZR1. Acesta vine din fabrica cu motor V8 de 6.2 litri supraalimentat, capabil de 765 de cai putere si 968 Nm cuplu. Nu suna deloc rau nici aceasta varianta, nu?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze 2019 Yenko/SC Stage II Corvette
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2018