Toti prietenii lui il invidiaza acum. A fost pasager in celebra Top Secret Supra

Toti prietenii lui il invidiaza acum. A fost pasager in celebra Top Secret Supra
  • Celebra Toyota Supra cu motor V12 de la Top Secret a ajuns in SUA
  • Automobilul japonez cu peste 900 CP sub capota a fost filmat in Florida
  • Propulsorul V12 dispune de doua turbine si injectie de azot (NOS)
Distribuie pe Facebook

Automobilul japonez cu motor V12 a ajuns de curand in Statele Unite ale Americii, cel mai probabil in garajul unui mare pasionat de tuning.

Scoasa la vanzare in urma cu aproximativ sase luni, celebra Toyota Supra cu motor V12 de la Top Secret pare sa-si fi gasit o noua casa in celalalt colt al planetei, in garajul unui pasionat de tuning din Statele Unite ale Americii.

Automobilul japonez cu peste 900 de cai putere sub capota, care in anul 2008 depasea 350 de kilometri pe ora la Nardo, a fost filmat in actiune pe strazile din Florida, atragand privirile tuturor - cunoscatori si curiosi, deopotriva.

Deloc de mirare daca tinem cont de modificarile aduse de Smokey Nagata partii frontale, sportiva din Tara Soarelui Rasare reusind sa se faca remarcata inclusiv datorita nuantei de auriu in care a fost finisata caroseria cu doua portiere.

Revenind la partea cu propulsorul V12, trebuie spus ca celebra Toyota Supra de la Top Secret mai gazduieste in compartimentul motor si un sistem de supraalimentare format din doua turbine, plus injectie de azot - a.k.a NOS.

Putere maxima de peste 900 CP a automobilului japonez este insotita de un cuplu care trece de 1.000 Nm, iar ambele valori ajung la puntea spate printr-o cutie traditionala; este vorba, mai precis, despre o manuala cu sase rapoarte.

Distribuie pe Facebook
mai multe