Toti raman surprinsi cand vad motorul acestui Golf. Cum a reusit masina germana sa atinga 600 CP

Toti raman surprinsi cand vad motorul acestui Golf. Cum a reusit masina germana sa atinga 600 CP
  • Acest Golf R de generatia a patra se lauda cu 600 CP sub capota
  • Proprietarul respectivului Volkswagen a optat pentru un nou motor
  • Modelul german are o versiune modificata a propulsorului de RS3
Distribuie pe Facebook

Arata ca oricare Golf R de generatia a patra, exceptie facand jantele aurii de la OZ. Sub capota insa, acest Volkswagen este un cu totul automobil decat pare la prima vedere, dupa cum urmeaza sa vezi.

Exista numeroase moduri in care poti imbunatatiti un Golf R de generatie a patra, industria tuningului venind de-a lungul timpului cu diferite modificari pentru motorul, suspensia, franele si caroseria modelului de la Volkswagen.

Nu toate persoanele care detin nu astfel de automobil au hotarat sa opteze insa pentru ce este la moda, proprietarul acestui exemplar alegand sa monteze sub capota compacte din Wolfsburg un nou propulsor pe benzina.

In locul celebrei unitati 2.0 TSI de 300 CP si-a facut astfel aparitia motorul cu cinci cilindri in linie, o turbina si capacitatea de 2.5 litri pe care Audi il ofera inclusiv pe RS3, intr-o configuratie cu pana la 400 CP si undeva in jurul a 480 Nm.

Odata ajunsa sub capota acestui Volkswagen Golf R de generatia a patra, respectiva motorizare a primit cateva upgrade-uri la nivelul sistemului de supraalimentare, astfel ca apasarea acceleratiei dezlantuie acum 600 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2018