Toti se inghesuie s-o vada mai de-aproape. Tipul asta conduce o masina ca in Need for Speed Most Wanted

  • Conduce un BMW ca in Need for Speed Most Wanted
  • Masina lui are toate elementele estetice specifice modelului M3 GTR
  • Toti se inghesuie sa vada minunea mai de-aproape
Distribuie pe Facebook

BMW M3 GTR si Need for Speed Most Wanted. Sunt raspunsurile cu care Andre Klebleyev obisnuieste sa raspunda atunci cand este intrebat despre masini si jocuri video.

Lansat pe piata la inceputul anilor 2000, vechiul E46 este considerat de multi cel mai tare BMW M3 din toate generatiile. Si pe buna dreptate: arata extrem de bine, dispune de un motor aspirat cu sase cilindri in linie si, pe deasupra, exista numeroase moduri in care poate fi modificat.

Si daca tot veni vorba despre pachetele de tuning primite de-a lungul timpului de automobilul bavarez de inalta performanta, ei bine... iata un exemplar cum nu vezi in fiecare zi. Transformat cap-coada, astfel incat sa fie identic cu celebrul M3 GTR din Need for Speed Most Wanted.

Automobilul din cazul de fata ii apartine unui mare pasionat din statul american Maryland, care a bagat in vechiul sau M3 E46 de culoare neagra peste 15.000 de dolari. Doar in detaliile de ordin estetic, propulsorul de 3.2 litri scapand - pana la momentul de fata, cel putin - complet neatins.

Ce este drept, nici nu exista mari planuri pentru imbunatatirea acestui aspect, proprietarul respectivului BMW afirmand ca este indragostit de motorizarea standard, care urca pana la 8.000 rpm. In special pentru persoanele care sperau la o unitate V8 de patru litri...

Revenind la partea cu look-ul, asa arata de-aproape E46-le facut sa semene cu celebrul M3 GTR din Need for Speed Most Wanted. Spoilere fata / spate, aripi laterale, capota motor si chiar eleron portbagaj, jante din aliaj sau paintjob caroserie, toate elementele sunt cele corecte.

BMW M3 ca in Need for Speed: Most Wanted

BMW M3 ca in Need for Speed: Most Wanted

BMW M3 ca in Need for Speed: Most Wanted

BMW M3 ca in Need for Speed: Most Wanted

BMW M3 ca in Need for Speed: Most Wanted

BMW M3 ca in Need for Speed: Most Wanted

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze BMW M3 ca in Need for Speed: Most Wanted
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2018