Toyota ASTA se crede Aston Martin. Atat cu grila, cat si cu numele.

Toyota ASTA se crede Aston Martin. Atat cu grila, cat si cu numele.
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat Toyotei GT86 vine de la DAMD
  • Propunerea japonezilor difera de celelalte prin grila frontala inspirata de Aston-ul Vantage
  • Meniul pregatit de specialistii DAMD vizeaza inclusiv aspectul interior
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la DAMD au pregatit un nou pachet de tuning pentru noua Toyota GT86, pe care au ales sa-l denumeasca... Vantage. Intamplator sau nu, meniul cu pricina aduce inclusiv o grila frontala inspirata de super-modelul celor de la Aston Martin.

Poate ca nu este la fel de puternic precum o Honda Civic Type-R sau la fel de atragator precum un Opel Astra OPC, insa GT86-le niponilor de la Toyota sta mult mai bine decat rivalii sai de pret atunci cand vine vorba despre tuning.

Lansat pe piata in urma cu aproximativ jumatate de deceniu, coupe-ul din Tara Soarelui Rasare a fost de-a lungul timpului modificat subtil, transforma in proiect de drift si chiar echipat cu un propulsor V8 de persoanele fizice sau juridice pe mana carora a incaput.

Toyota GT86 by DAMDToyota GT86 by DAMD

Toyota GT86 by DAMD

Surprizele nu se opresc insa aici, cel mai nou pachet de tuning impingand GT86-le niponilor de la Toyota in... lumea supercarurilor. Nu atat prin prisma performantelor, cat din punctul de vedere al design-ului exterior, respectiv denumirii purtate.

Intr-o alta ordine de idei, tratamentul la care a fost supus de-aceasta data coupe-ul din Tara Soarelui Rasare nu doar ca preia grila frontala caracteristica modelelor Aston Martin dar, intamplator sau nu, mai si raspunde la numele de Vantage.

Asemanarile dintre GT86-le niponilor de la Toyota si operele britanice Made in Gaydon se opresc insa aici, spoiler-ul posterior, eleronul destinat capotei portbagajului, respectiv jantele din aliaj bucurandu-se de propriile lor linii si forme.

Mai departe, propunerea pentru cei ce-au pus mana pe un exemplar al coupe-ului din Tara Soarelui Rasare continua cu volanul in trei spite si parte inferioara plata, respectiv inelele metalice dedicate comenzilor sistemului de aer conditionat si se incheie intr-un final cu cotiera centrala, ce desparte scaunele sport imbracate acum in ceea ce oficialii DAMD numesc "huse premium".

Toyota GT86 by DAMD

Toyota GT86 by DAMD

Toyota GT86 by DAMD

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Toyota GT86 by DAMD
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 August 2015