Transformarea unui BMW M4 Coupe in masina de curse... cu NOS

Transformarea unui BMW M4 Coupe in masina de curse... cu NOS
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat BMW-ului M4 include un roll-cage si doua butelii de NOS
  • Meniul cu pricina continua cu pachetul aerodinamic semnat Vorsteiner si jantele marca Rotiform
  • Alte bunatati includ scaune Recaro, anvelope Pirelli P Zero si sistem de franare de inalta performanta
Distribuie pe Facebook

Modificarile aduse caroseriei transforma acest BMW M4 Coupe intr-o aparitie greu de trecut cu vederea insa, chiar si asa, principalele atractii intalnite in cazul de fata se ascund... la nivelul portbagajului.

Anuntat cu surle si trambite la sfarsitul anului 2013, inlocuitorul legendarului BMW M3 Coupe se apropie incet, dar sigur de primul sau facelift.

Pana atunci insa, industria tuningului anunta un nou tratament destinat actualului model, care reuseste sa impresioneze din absolut toate punctele de vedere.

Lista cu bunatati porneste in cazul de fata de la nivelul caroseriei, acolo unde M4-ul cu pricina se lauda acum cu un pachet aerodinamic greu de trecut cu vederea.

BMW M4 de la Vorsteiner

Extensiile proeminente destinate atat spoilerelor fata / spate, cat si aripilor laterale sunt insa doar inceputul, meniul exterior continuand cu un eleron de dimensiuni mai mult decat generoase..

Nu lipsesesc din peisaj nici jantele cu design multispita si anvelope de inalta performanta, nuanta aprinsa de rosu aplicata la final amplificand senzatia de sportivitate emanata de acest special BMW M4 Coupe.

Imbunatatirile interioare se limiteaza la o pereche de scaune Sparco si un roll-cage montat in locul banchetei spate, cei mai atenti la detalii urmand a observa si... doua butelii de NOS.

BMW M4 de la Vorsteiner

Modul in care acestea au afectat puterea maxima ramane un mare mister pentru moment, insa tinem sa adaugam ca ideea unui masini de curse cu NOS ne surade pe deplin.

Daca si numai daca inclusiv franele au fost schimbate cu unele mai mari si mai eficiente, dupa cum s-a intamplat in cazul de fata.

Asadar, acestea fiind spuse, noi ne-am terminat treaba aici, asa ca va lasam cu cele 11 fotografii ce surprind in detaliu modificarile propuse de acest special BMW M4 Coupe si ramanem cu speranta ca un clip video al modelului bavarez va fi disponibil in perioada imediat urmatoare.

BMW M4 de la Vorsteiner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW M4 de la Vorsteiner
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Februarie 2016