Trece peste orice obstacol care-i apare in cale. Asa arata un VW AMAROK tunat de nemti

  • Garda la sol a crescut cu 100 de milimetri
  • Unitatea de propulsie este in continuare stock
  • Elementele pot fi comandate si individual
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Delta 4x4, cei care au dezvoltat un pachet de tuning si pentru Dacia Duster, prezinta lumii intregi un proiect bazat pe Volkswagen-ul Amarok. Camioneta din Wolfsburg are o garda la sol cu 10 centimetri mai mare decat un model standard.

Daca in urma cu cativa ani europenii nici nu voiau sa auda de pick-up-uri, cu timpul acest tip de automobile a inceput sa se bage pe sub pielea clientilor de pe Batranul Continent. Acum, piata este mult mai diversificata, printre cele mai populare modele fiind Nissan Navara, Renault Alaskan, Mitsubishi L200, Ford Ranger sau Volkswagen Amarok.

Volkswagen Amarok de la Delta 4x4

Pana si Mercedes-Benz a lansat un pick-up, primul pick-up premium din istorie spun nemtii, si l-au botezat X-Class. Dar revenind la camioneta de la Volkswagen, caci despre ea este vorba in acest articol, Amarok tocmai a primit un pachet de tuning semnat Delta 4x4.

Volkswagen Amarok de la Delta 4x4

Acesta include cateva elemente estetice inclusiv un spoiler fata redesenat, aripi evazate, lumini auxiliare cu LED, o bara de protectie in fata, grafica in doua nuante sau jante cu diametrul de 20 de inch. Masina din aceste imagini are anvelope de off-road de 35 de inch, dar tunerul le ofera clientilor cauciucuri cu o idee mai mici, adica de 33 de inch.

Volkswagen Amarok de la Delta 4x4

Cei de la Delta 4x4 au imbunatatit suspensia cu amortizoare Bilstein si arcuri noi, dar au instalat si un lift kit, care ridica garda la sol cu 100 de milimetri, comparativ cu un Amarok standard, la 330 de milimetri.

Volkswagen Amarok de la Delta 4x4

Tunerul nu a umblat la propulsor, astfel ca din acest punct de vedere, camioneta germana este in continuare stock. Cea mai puternica versiune Amarok este cea echipa cu un propulsor V6 TDI de 3.0 litri care livreaza ambelor punti 258 de cai putere. In nivelul de echipare Aventura, aceasta costa in Romania de la 55.030 de euro in sus.

Volkswagen Amarok de la Delta 4x4

Nemtii care semneaza acest pachet de tuning au dezvoltat unul si pentru Dacia Duster. SUV-ul romanesc a primit la randul lui cateva imbunatatiri exterioare.

Volkswagen Amarok de la Delta 4x4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Volkswagen Amarok de la Delta 4x4
mai multe