Tunerii iau la rand Mercedes-ul AMG GT. Este randul celor de la Lorinser sa arate ce pot.

Tunerii iau la rand Mercedes-ul AMG GT. Este randul celor de la Lorinser sa arate ce pot.
  • Pachetul propus de Lorinser pentru Mercedes-ul AMG GT costa doar 3.650 de euro
  • Motorul V8 de 4.0 litri dezvolta acum 595 de cai putere si 750 Nm cuplu
  • Pentru inca 11.424 de euro, clientii vor primi jante RSK 8 de 20 inchi pe fata si 21 pe spate
Distribuie pe Facebook

Dupa Mansory, a venit randul nemtilor de la Lorinser sa-si arate maiestria cu Mercedes-ul AMG GT. Acestia propun cateva detalii exterioare si mai multa putere.

Pentru cei care doresc un supercar si iubesc marca germana, nimic nu este mai bun decat un Mercedes AMG GT. Desi unii ar lasa masina exact asa cum a iesit pe portile fabricii, mai sunt si altii care prefera sa o personalizeze apeland la diferiti tuneri.

Lorinser este una dintre cele mai cunoscute companii care se ocupa de modificarea modelelor Mercedes-Benz sau Smart. Pentru AMG-ul GT si GT S, nemtii vin cu nou modul de performanta care costa numai 3.650 de euro.

Mercedes AMG GT Lorinser

Pentru acesti bani, inginerii de la Lorinser vor lua motorul V8 de 4 litri al AMG-ului, si vor stoarce pana la 595 de cai putere si 750 Nm cuplu din acesta. Daca performantele motorului s-au schimbat, s-au modificat implictit si cifrele, astfel ca GT-ul va accelera de la 0 la 100 km/h in 3.6 secunde.

Pentru inca 11.424 de euro, nemtii iti vor monta jante RSK 8 de 20 de inchi pe fata si de 21 pe spate, disponibile atat negre cat si aurii.

Mercedes AMG GT LorinserMercedes AMG GT Lorinser

Desigur, veti spune ca acest pachet propus de cei de la Lorinser nu este cine stie ce, si ca sunt alti tuneri care au facut miracole cu AMG-ul GT. Suntem perfect de acord cu voi, dar mai exista o problema: pretul.

Desi, spre exemplu, cei de la Mansory nu au publicat inca pretul pentru pachetul propus de ei, ne indoim ca va costa mai putin sau chiar in zona celor 3.650 de euro ceruti de Lorinser.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes AMG GT Lorinser
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2016