Tunerul de casa al marcii BMW a scos pe piata un Mercedes cu 800 CP sub capota. Uite-l cum arata

  • Cel mai nou proiect de tuning de la G-Power are la baza un Mercedes
  • Modelul AMG GT R a primit pachete diferite de performanta
  • Configuratia de top vine cu o putere maxima de 800 CP pentru motorul V8
Distribuie pe Facebook

Propulsia este asigurata de o motorizare cu opt cilindri in V si capacitatea de 3.982 de centimetri cubi, care lucreaza alaturi de doua turbine supradimensionate pentru un maximum de performanta.

Vreme de peste trei decenii, compania G-Power a modificat doar modelele bavarezilor de la BMW. De curand insa, specialistii tunerului din Peutenhausen au inceput sa arunce cu sute de cai putere si in produsele rivalilor de la Mercedes.

Cel mai recent exemplu in acest sens il reprezinta pachetul de performanta destinat primului AMG GT R din istorie, a carei motorizare V8 bi-turbo de patru litri a fost modificata pentru a livra cu 215 CP mai mult decat in versiunea standard.

Mercedes-AMG GT R de la G-Power

Mercedes-AMG GT R de la G-Power

Asa se face ca, in configuratia de top, proiectul companiei G-Power se poate lauda cu o putere maxima de 800 CP. La care se adauga cuplu motor de 850 Nm, astfel ca sprintul de la 0 la 100 km/h ar trebui sa dureze undeva in jurul a trei secunde.

Pentru clientii care nu au nevoie de asemenea performante, specialistii tunerului din Peutenhausen au pregatit si alte optiuni pentru primul Mercedes AMG GT R din istorie: cea mai 'slaba' dintre acestea ofera 650 de cai putere si 750 Nm.

Oferta G-Power este completata de alte doua pachete, dintre care unul cu 690 CP si 770 Nm, iar altul cu 750 CP si 850 Nm. In functie de alegerile cumparatorului, preturile de vanzare variaza intre 2.450 si peste 35.000 de euro - fara instalare.

In ceea ce priveste costul primului Mercedes AMG GT R din istorie, ei bine... un astfel de exemplar se vinde zilele acestea in Germania - de nou - cu putin peste 172.000 de euro, cost care nu include si eventualele echipamente optionale.

Mercedes-AMG GT R de la G-Power

Mercedes-AMG GT R de la G-Power

Mercedes-AMG GT R de la G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes-AMG GT R de la G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2019