Tunerul Overfinch lanseaza un Range Rover Armat

Tunerul Overfinch lanseaza un Range Rover Armat
Overfinch a scapat ieri cateva imagini cu privire la noul Range Rover, produs in editie speciala Holland & Holland. Despre ce este vorba? Cel mai luxuriant SUV creat vreodata. Compania britanica producatoare de armament de lux, Holland & Holland, si-a pus amprenta asupra acestui proiect al celor de la Overfinch, prin tusele interioare de lux, create aproape la rangul de arta.
Distribuie pe Facebook

Conceptul celor de la Holland&Holland a fost obtinerea unui lux suprem. Produsul nu este destinat oricui, motto-ul creatorilor fiind : rafinament fara comparatie, performanta fara compromisuri si lux fara concesii.

Minunea beneficiaza, la baza, de platforma noului Range Rover, ce urmeaza a fi lansat in toamna. Se anunta doua motorizari disponibile, un turbo-aspirat V8 ce duce pana la 508 CP si un turbo-diesel, tot V8.

La exterior se remarca un kit oferit de maiestria celor de la Overfinch, numit GT Vogue. Vor fi disponibile 5 culori Flint White, Gulf Blue Metallic, Santorini Black Metallic, H&H Green Metallic si Berberis Aubergine Metallic.

In ceea ce priveste interiorul, sunt mult prea multe de spus. Tapiteria din piele, care este lucrata manual si asezonata cu diferite nuante de lemn natural, consola centrala cu functie de mini-frigider, avand dimensiunile perfecte pentru doua sticle de sampanie, cat si un spatiu special pentru . Paharele de sampanie.

Tot la partea interiorului se remarca si un compartiment special pentru doua pusti de vanatoare, in completarea spiritului Holland & Holland.

Inca de pe acum, automobilul se anunta a fi un hit, in editie limitata, de colectie. Asteptam toamna, pentru a fi martorii unei detronari in ceea ce priveste titlul de cel mai luxos SUV creat vreodata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Iulie 2009