Tuning Alfa Romeo: Noua Giulietta primeste tratamentul Novitec!

Vesti bune pentru toti posesorii noii Alfa Romeo Giulietta. Compania germana Novitec, specializata in tot ceea ce poarta logo-ul celebrului constructor de automobile, a sosit cu o noua propunere incitanta de tuning, ce transforma atragatorul hatchback italian intr-o oferta imposibil de refuzat. Indiferent ca vorbim de aspectul estetic sau cel tehnic.
Distribuie pe Facebook
Priceputi intr-ale modificarii automobilelor Fiat si Alfa Romeo, germanii de la Novitec nu au rezistat tentatiei de a-si lasa amprenta asupra recent-lansatei Giulietta. Drept urmare, compania cu sediul in Stetten, ce ofera solutii tehnice sau estetice si pentru supercarurile Maserati sau Ferrari, a dat nastere unui nou pachet incitant de tuning, capabil sa transforme atragatorul hatchback italian intr-o oferta imposibil de refuzat.

Tuning Alfa Romeo: Noua Giulietta primeste tratamentul Novitec!

Pornind de la exterior, specialistii de la Novitec au inzestrat noua Alfa Romeo Giulietta cu un kit aerodinamic subtil, capabil sa se remarce inca de la prima aparitie. Mai exact, liniile si formele atragatoare ale hatchback-ului italian sunt continuate cu succes de noua prelungire pentru spoilerul fata, difuzorul sport atasat spoilerului spate si pragurile laterale redesenate. De asemenea, proportiile agresive de care se bucura Giulietta sunt acum amplificate de sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament, suspensia mai joasa cu cateva zeci de milimetri sau jantele cu design multispita, ce se lauda cu dimensiuni cuprinse intre 18 si 20 inci.

Tuning Alfa Romeo: Noua Giulietta primeste tratamentul Novitec!

Lista cu modificari nu se opreste aici, imbunatatirile de ordin estetic fiind insotite de numeroase cresteri de putere, disponibile pentru mai toate motorizarile ascunse sub capota atragatorului hatchback italian. Pentru inceput, motoarele diesel de 1.6, respectiv 2.0 litri vor primi un plus de aproximativ 65 cai putere, urmand a dezvolta un total de 170, respectiv 195 CP - de la 105, respectiv 130 cai putere. Asa cum era de asteptat, nu au fost lasati deoparte nici fanii propulsoarelor pe benzina, unitatea 1.4 turbo producand in urma tratamentului Novitec pana la 195 cai putere!

Tuning Alfa Romeo: Noua Giulietta primeste tratamentul Novitec!

Iar vestile bune continua! In cazul in care esti unul dintre fericitii posesori ai modelului Alfa Romeo Giulietta cu motor 1.8 turbo de 235 CP, nu trebuie sa ratezi urmatorul upgrade. Pentru o suma modica, de numai 500 de euro, germanii de la Novitec adauga o noua setare in unitatea de control, capabila sa creasca puterea maxima pana la 261 CP. Performantele? Ei bine, conform companiei de tuning din Stetten, acceleratia de la 0 la 100 km/h va scadea pana la 6.5 secunde, in timp ce viteza maxima va urca pana la 251 km/h! Destul de impresionant, nu-i asa?

Tuning Alfa Romeo: Noua Giulietta primeste tratamentul Novitec!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Alfa Romeo Giulietta by Novitec
mai multe