Tuning Audi: Accesorii Caractere pentru noile A4 si S4 Avant

Tuning Audi: Accesorii Caractere pentru noile A4 si S4 Avant
  • Caractere modifica versiunea imbunatatita a modelelor Audi A4 si S4 Avant
  • Pachetul de tuning include exclusiv imbunatatiri de ordin estetic
  • Clientii pot opta si pentru jante cu dimensiuni intre 18 si 20 inci
Distribuie pe Facebook

Pentru acei posesorii de Audi A4 care nu manifesta nici un fel de interes pentru cresterile de putere - ba din contra, gasesc toate raspunsurile in modificarile de ordin estetic, belgienii de la Caractere ofera ceea ce pare a fi tuningul perfect.

Dupa ce-au pus la punct un intreg pachet cu bunatati stilistice destinat versiunii imbunatatite a gamei A5, specialistii Caractere si-au indreptat de-aceasta data intreaga atentie catre ultima versiune a modelului Audi A4. In stilul caracteristic companiei belgiene de tuning, si acest nou proiect se remarca printr-un plus considerabil de agresivitate. Agresivitate exclusiv vizuala, am putea adauga.

Audi A4 by CaractereAudi A4 by Caractere

Mai exact si intr-o alta ordine de idei, automobilul german de clasa medie urmeaza sa se evidentieze acum printr-o parte frontala complet restilizata si inzestrata cu un set de prize uriase de aer, al carei design ne aduce oarecum aminte de ultima generatie a super-avant-ului Audi RS6. De asemenea, tindem sa credem ca nu vor fi trecute cu vederea nici pragurile laterale redesenate, ce-i permit modelului Audi A4 sa trezeasca o senzatie de miscare chiar si atunci cand acesta sta, de fapt, pe loc.

In cele din urma, viitorii cumparatori ai noului meniu Audi A4 by Caractere se vor alege si cu un difuzor de aer de dimensiuni generoase, accesorizat cu tips-uri cu design unic si servit in compania unui eleron subtil proaspat instalat la nivelul plafonului. In plus, oferta celebrei companii belgiene de tuning mai include si un set de jante cu design in cinci spite, oferit in numeroase finisari si cu dimensiuni cuprinse intre 18 si 20 inci, succesul pachetului printre posesorii ultimului Audi A4 fiind astfel garantat.

Audi A4 by CaractereAudi A4 by Caractere

Audi A4 by Caractere

Important de mentionat: Oferta se adreseaza si celor care au pus mana pe un exemplar al ultimului Audi S4 insa, fie ca vorbim de A4 sau S4, se pare ca numai versiunea Avant a modelului german de clasa medie se poate bucura de acest tratament. Cu toate acestea, suntem siguri ca belgineii de la Caractere nu vor refuza servirea acestui meniu nici catre posesorii variantei Sedan.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi A4 by Caractere
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 August 2013