Tuning Audi: Caractere ia la modificat si ultimul A5 Coupe

Tuning Audi: Caractere ia la modificat si ultimul A5 Coupe
Dupa ce-au modificat ultima generatie a modelului Audi A5 Sportback, specialistii belgieni din cadrul companiei Caractere s-au pus acum pe oferit numeroase bunatati de ordin estetic si pentru posesorii versiunii imbunatatite a modelului Audi A5 Coupe. Vorbim mai exact de un nou kit aerodinamic care, combinat cu un set de jante de dimensiuni generoase, ii confera automobilului din Ingolstadt un plus considerabil de agresivitate.
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata in cursul anului 2007 si trecut recent printr-un facelift minor, atragatorul Audi A5 Coupe a ajuns acum pe mainile companiei Caractere, care a operat numeroase imbunatatiri la nivelul aspectului exterior al modelului german.

Audi A5 Coupe by Caractere

Intr-o alta ordine de idei, coupe-ul constructorului din Ingolstadt urmeaza sa se remarce printr-o doza crescuta de agresivitate si sportivitate, ce se datoreaza in special partii frontale restilizate si inzestrate cu un set de prize uriase de aer. De asemenea, nu vor fi trecute cu vederea nici pragurile laterale redesenate, ce-i permit coupe-ului Audi A5 sa trezeasca o senzatie de miscare chiar si atunci cand sta pe loc.

Audi A5 Coupe by Caractere

Lista cu bunatati semnata Caractere si dedicata ultimei generatii a modelului cu doua usi din Ingolstadt nu se opreste insa aici, ci continua cu difuzorul de aer de dimensiuni generoase, accesorizat cu tips-uri cu design unic si servit in compania unui eleron subtil proaspat instalat la nivelul portbagajului.

Audi A5 Coupe by Caractere

In cele din urma, viitorii clienti au la dispozitie si un nou set de jante cu design in cinci spite, oferit in numeroase finisari si cu dimensiuni cuprinse intre 19 si 21 inci.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Audi A5 Coupe by Caractere
mai multe