Tuning Audi: MTM TT-RS ia cu asalt jungla taiwaneza

Tuning Audi: MTM TT-RS ia cu asalt jungla taiwaneza
Geneva Motor Show 2009. Audi prezinta in fata intregii planete mult anticipatul TT-RS, un automobil ce omagiaza legendarul Quattro si care, in acelasi timp, readuce la viata faimosul propulsor in cinci cilindri al constructorului din Ingolstadt. Cateva luni mai tarziu, impresionantul model german ajunge pe mainile specialistilor MTM, de unde se alege cu un plus serios de agresivitate si performanta.
Distribuie pe Facebook
Dintre numeroasele exemplare create de celebra companie de tuning din Wettstetten, se pare ca unul dintre acestea a ajuns in jungla taiwaneza, acolo unde se pregateste sa ia cu asalt clubul local al automobilelor de inalta performanta. Pentru a se asigura ca va bifa o reusita, specialistii MTM au echipat TT-RS-ul din cazul de fata cu numeroase bunatati tehnice si estetice, principala atractie fiind reprezentata de departe de 2.5-ul turbo ascuns sub capota, care pune acum la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 472 cai putere si 625 Newton-Metri - valori arhisuficiente pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeaza in doar 3.4 secunde!

Asa cum era de asteptat, lista cu imbunatatiri tehnice continua cu sistemul de franare de inalta performanta, format din discuri ce masoara 376 milimetri, si sistemul de evacuare din titan, in timp ce pachetul estetic se compune din eleron spate, plus difuzor de aer realizate din fibra de carbon si jante forjate pe 20 inci, servite in compania unor anvelope Michelin PS2 pe 255/30R20.

Indeajuns insa cu detaliile! Nu de alta, dar a sosit momentul in care trecem la partea de actiune surprinsa pe camerele video montate de-a lungul si de-a latul Taiwan-ului!

MTM TT-RS ia cu asalt jungla taiwaneza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2012