Tuning Audi: Noul ABT AS6 se pregateste sa guste din experienta SEMA 2013

Tuning Audi: Noul ABT AS6 se pregateste sa guste din experienta SEMA 2013
  • ABT Sportsline modifica noul Audi A6 pentru SEMA Show 2013
  • Automobilul german se bucura de numeroase modificari vizuale
  • Propulsorul V6 TDI ascuns sub capota ofera acum 286 CP si 687 Nm
Distribuie pe Facebook

Desi este unul dintre cei mai cunoscuti tuneri din Europa, germanii de la ABT Sportsline lipsesc cu desavarsire din SUA. Aceasta situatie se va schimba radical anul viitor, atunci cand celebra companie de tuning din Kempten planuieste sa deschida prima sa reprezentanta de pe taram american.

Inainte insa de a intra oficial pe piata din Statele Unite ale Americii, germanii de la ABT Sportsline vor face o scurta excursie pana la editia din acest an a SEMA Show, pentru a lua pulsul industriei de tuning de acolo. Dar oficialii celebrei companii din Kempten nu vor traversa singuri oceanul, ci o vor face insotiti de proiectul ABT AS6, ce are la baza ultima generatie a modelului Audi A6 3.0 TDI.

ABT AS6

Ce este insa asa de special la acest ABT AS6 fata de un Audi A6 stock? Pai, in primul rand, partea frontala vine la pachet cu o prelungire centrala, partea posterioara se remarca acum prin al sau eleron pentru portbagaj, respectiv difuzorul atasat spoilerui, in timp ce pragurile laterale se bucura de un nou design. Daca nu esti insa multumit pe deplin si simti ca lipseste ceva din peisaj, ei bine... compania din Kempten iti mai pune la dispozitie si un nou set de jante, cu dimensiuni de pana la 20 inci.

ABT AS6

In ceea ce priveste partea tehnica, noul Audi AS6 de la ABT impresioneaza in special prin cresterea de putere operata sub capota, propulsorul turbodiesel de trei litri regasit in compartimentul motor fiind capabil sa puna acum la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 286 CP si 687 Nm - un surplus de aproximativ 41 cai putere si 98 Newton-Metri comparativ cu ceea ce ofera in standard automobilul de clasa mare din Ingolstandt. De asemenea, nu lipsesc din meniul tehnic nici suspensia sport, mai joasa cu cateva zeci de milimetri, sau sistemul de franare de inalta performanta.

ABT AS6

Distribuie pe Facebook
mai multe