Tuning Audi: SKN stoarce pana la 560 CP si 700 Nm din noul S6

Tuning Audi: SKN stoarce pana la 560 CP si 700 Nm din noul S6
Nici bine nu a fost lansata pe piata, iar ultima generatie a modelului Audi S6 a si picat pe mana specialistilor germani de la SKN. Celebra companie de tuning din Benstorf propune pentru cei interesati nu mai putin de trei stagii de putere diferite, pachetul de top aducand cu sine valori similare proaspat lansatului RS6 Avant C7: 560 CP si 700 Nm.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluita in premiera mondiala in toamna lui 2011, cea mai noua generatie a modelului Audi S6 renunta la motorizarea V10 de 5.2 litri caracteristica predecesorului sau si adopta un propulsor supraalimentat cu doua turbine si inzestrat cu numai opt cilindri in V, respectiv o capacitate de doar patru litri. Astfel, desi mai putin puternic decat vechiul model, noul Audi S6 este ceva mai rapid, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se acum in aproximativ 4.8 secunde.

Audi S6 by SKN

Pentru cei care viseaza insa si la mai multa performanta, germanii de la SKN vin cu trei propuneri diferite, in care 'cea mai de jos' optiune promite sa puna la dispozitia viitoriilor clienti undeva in jurul a 543 cai putere si 687 Newton-Metri, un plus la nivelul valorilor maxime deloc neglijabil. Vrei (si) mai mult de-atat? Apeleaza atunci pentru pachetul Stage 2, iar motorizarea V8 twin-turbo de patru litri ascunsa sub capota este gata sa produca nici mai mult, nici mai putin de 551 cai putere si 696 Newton-Metri.

Audi S6 by SKN

Asa cum precizam si ceva mai sus, noul Audi S6 poate fi servit multumita companiei de tuning din Benstorf si intr-o versiune cu cifre similare ultimei generatii a modelului RS6, optiunea Stage 3 aducand cu sine fix 560 cai putere si 700 Newton-Metri, valori arhisuficiente pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in circa 4.5 secunde, iar viteza maxima sa depaseasca pragul celor 311 kilometri pe ora.

Audi S6 by SKN

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2013