Tuning Audi: Un A5 cu personalitate proprie

Tuning Audi: Un A5 cu personalitate proprie
Primul contact cu Audi A5 s-a transformat instant intr-un fel de dragoste la prima vedere. Coupe-ul din Ingolstadt iti trezeste pe loc toate simturile si iti farmeca privirea cu unele dintre cele mai apetisante forme existente in istoria designului modern. In cazul de fata insa, sentimentele sunt de doua ori mai puternice.
Distribuie pe Facebook

Timpul ne-a demonstrat ca, indiferent de modelul asupra caruia este aplicat, tuningul face minuni. Totusi, urmatorul Audi A5 nu este doar un alt Audi A5 modificat, ci mult mai mult. Exemplarul ce joaca in povestea noastra se bucura de propria-i personalitate - o personalitate puternica scoasa in evidenta de multiple imbunatatiri exterioare.

Tuning Audi: Un A5 cu personalitate proprie

Si cand vorbim de imbunatatiri exterioare ne referim in special la componente semnate Rieger care, impreuna cu ajutorul kitului estetic S line, dau nastere unui proiect de-a dreptul impresionant. Inca de la prima aparitie, coupe-ul din Ingolstadt va atrage toate privirile asupra sa prin spoilerul fata usor modificat, ce se bucura de prezenta unei perechi de proiectoare duble. Cei mai atenti la detalii nu vor rata nici grila frontala finisata in negru sau pleoapele pentru faruri, lista cu bunatati continuand cu pragurile redesenate si noul difuzor spate, ce gazduieste un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament.

Tuning Audi: Un A5 cu personalitate proprie

Dar asta nu e tot. Pentru un rezultat final demn de aparitii hollywoodiene, proprietarul a optat si pentru savuroasele extensii pentru aripi, ce ascund acum jante SSR Professor SP3. Mai mult de atat, sistemul performant de franare nu lipseste din meniu, nota finala fiind redata adusa de garda la sol coborata cu ajutorul unei suspensii Bilstein PSS10.

Tuning Audi: Un A5 cu personalitate proprie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Tuning Audi: Un A5 cu personalitate proprie
mai multe