Tuning Audi: Vilner retuseaza subtil interiorul noului RS6 Avant

Tuning Audi: Vilner retuseaza subtil interiorul noului RS6 Avant
  • Cel mai nou proiect de tuning semnat Vilner are la baza noul Audi RS6 Avant
  • Meniul propus de bulgari se limiteaza de-aceasta data exclusiv la interior
  • Lista cu imbunatatiri include plafon din piele intoarsa si centuri albastre
Distribuie pe Facebook

Perfectiunea sta in detalii, spune o veche si inteleapta vorba, pe care bulgarii de la Vilner par sa o aplice in cele mai multe dintre cazuri. Inclusiv in cel de fata, ce aduce in prim plan un exemplar Audi RS6 Avant.

Spre deosebire de ultimele doua creatii iesite de pe portile companiei de tuning de la Sud de Dunare, cel mai nou proiect ce poarta semnatura specialistilor Vilner nu aduce nici un fel de imbunatatire la nivel de exterior.

Iar acest lucru nu face decat sa ne bucure, Audi-ul RS6 Avant aflat la baza primind inca din fabrica toate acele elemente si caracteristici necesare unui design remarcabil, aflat extrem de aproape de perfectiunea suprema.

Audi RS6 Avant by Vilner

Ceea ce ne surprinde cu privre la ultima creatie iesita de pe portile companiei de tuning de la Sud de Dunare o reprezinta modificarile operate la nivel de interior sau, mai bine zise, lipsa... acestora.

Inginerii Audi s-au achitat cu brio si de aceasta misiune, combinatia clasica de alb si negru propusa de exemplarul RS6 Avant intalnit in cazul de fata fiind indeajuns pentru a satisface aproape toate preferintele.

Aparent inclusiv pe cele ale specialistilor Vilner, singurele interventii facute aici de bulgari constand intr-un plafon imbracat in piele intoarsa si o pereche de centuri de siguranta finisate intr-un albastru contrastant.

Total atipic, nu-i asa? Ce-ai zice insa daca ti-am spune ca surprizele continua cu un kit de performanta, ce urca valorile maxime ale propulsorului V8 bi-turbo de patru litri prezent la datorie pana la 700 CP si 889 Nm?

Ar fi fost simpatic daca oficialii companiei de tuning de la Sud de Dunare ne-ar fi dezvaluit si rezultatele obtinute in urma acestui ultim tratament, insa nici vorba de asa ceva. Drept urmare, tinem sa reamintim ca un exemplar stock al super-break-ului german se poate lauda atat cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 3.9 secunde, cat si cu o viteza maxima de pana la 305 kilometri pe ora.

Audi RS6 Avant by Vilner

Audi RS6 Avant by VilnerAudi RS6 Avant by VilnerAudi RS6 Avant by Vilner

Audi RS6 Avant by Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi RS6 Avant by Vilner
mai multe