Tuning BMW: Ac Schnitzer modifica noul BMW X3

In cazul in care te numeri printre acei oameni care asteapta cu nerabdare debutul unui performant BMW X3 M, la un click distanta se afla o alternativa pentru care poti opta oricand.
Distribuie pe Facebook

Disponibila in Romania la un pret de pornire de 41.168 euro - TVA inclus, cea de-a doua generatie a crossover-ului BMW X3 a facut recent o vizita germanilor de la Ac Schnitzer, de unde a plecat nu doar cu multiple imbunatatiri stilistice, ci si cu cresteri de putere, plus modificari la nivelul sasiului.

Tuning BMW: Ac Schnitzer modifica noul BMW X3

Asa cum se poate observa si in fotografii, noul model bavarez se bucura la exterior de prezenta unui nou kit aerodinamic subtil. Mai exact, partea frontala beneficiaza de o prelungire la nivelul spoilerului, in timp ce partea din spate vine la pachet atat cu prelungire pentru spoiler, cat si cu un eleron pentru plafon. Cei care vor mai mult de atat pot opta si pentru un nou set de arcuri sport, nota finala fiind data de jantele cu dimensiuni cuprinse intre 18 si 20 inci - in plus, nu lipsesc din meniu nici jantele pe 22 inci. In ceea ce priveste interiorul, germanii de la Ac Schnitzer au instalat un nou volan sport, pedale din aluminiu, covorase branduite, iar lista poate continua.

Tuning BMW: Ac Schnitzer modifica noul BMW X3

De asemenea, modificarile continua si la nivelul motorului, modelul BMW X3 xDrive20d bucurandu-se de o crestere de putere de la 184 la 218 CP. De acelasi tratament urmeaza a se bucura si versiunea X3 xDrive30d, in timp ce variantele cu motoare pe benzina in sase cilindri - 2.8i, respectiv 3.5i, asteapta un nou sistem de evacuare, aflat momentan in stadiu de dezvoltare. "Din fericire", toate modelele pot fi accesorizate cu un ornament cromat.

Tuning BMW: Ac Schnitzer modifica noul BMW X3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze BMW X3 by Ac Schnitzer
mai multe