Tuning BMW: Accesorii Lumma Design pentru noua generatie BMW X5

Tuning BMW: Accesorii Lumma Design pentru noua generatie BMW X5
  • Lumma Design modifica ultima generatie a modelului BMW X5
  • Imbunatatirile vizeaza exclusiv aspectul estetic al SUV-ului german
  • Programul de tuning va fi disponibil la vanzare din martie 2014
Distribuie pe Facebook

Nu, noul BMW X5 F15 nu este inca disponibil la vanzare, insa acest mic detaliu pare sa nu-i fi oprit pe germanii de la Lumma Design din a dezvolta primul pachet de tuning destinat ultimei generatii a popularului SUV bavarez.

Cea de-a treia generatie a popularului BMW X5 va debuta, in mod public, abia la inceputul lunii septembrie, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile pentru intreaga lume. Cu toate acestea, germanii de la Lumma Design nu au pierdut deloc timpul si au dezvaluit deja primul pachet de tuning destinat SUV-ului bavarez. Pachet de tuning care, fie vorba intre noi, nu va fi disponibil la vanzare mai devreme de luna martie a anului viitor.

BMW X5 by Lumma Design

Drept urmare, in cazul in care nu se va schimba nimic pana atunci, posesorii noului BMW X5 vor beneficia de pe urma meniului Lumma Design CLR X5 RS de un plus considerabil de agresivitate, ce se datoreaza in special spoilerelor fata / spate complet restilizate si inzestrate cu prize aditionale de aer. De asemenea, cu prize aditionale de aer ne intalnim si la nivelul capotei motorului, lista cu imbunatatiri exterioare continuand cu extensiile uriase pentru aripi, ce gazduiesc acum jante cu dimensiuni de pana la 23 de inci. Alte detalii includ insertii LED pentru partea frontala, ornamente pentru stopuri, eleron pentru plafon si sistem de evacuare cu patru tobe de esapament.

BMW X5 by Lumma Design

In ceea ce priveste aspectul interior, viitorii clienti sunt indemnati de oficialii companiei germane de tuning sa dea frau liber imaginatiei insa, in cazul in care nu au nici un fel de idee despre felul in care vor sa arate cockpitul propriului BMW X5, mentionam ca meniul standard propus de pachetul Lumma Design CLR X5 RS include, printre altele, si volan sport cu design in trei spite, pedalier finisat in aluminiu, piele in doua culori, cusaturi contrastante si chiar ornamente realizate din fibra de carbon.

BMW X5 by Lumma Design

Referitor la imbunatatirile de ordin tehnic, acestea lipsesc din pacate cu desavarsire - cel putin la acest moment, motiv pentru care tinem sa reamintim motorizarile ce vor propulsa, pentru inceput, ultima generatie a SUV-ului bavarez: un 3.0 turbodiesel de 258 CP si 560 Nm, un 3.0 triturbodiesel de 381 CP si 740 Nm si, nu in ultimul rand, un V8 twin-turbo de 4.4 litri capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 450 cai putere si 650 Newton-Metri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW X5 by Lumma Design
mai multe