Tuning BMW: Bunatati G-Power pentru ultima generatie M6

Tuning BMW: Bunatati G-Power pentru ultima generatie M6
Fie ca admiri eleganta sau iubesti sportivitatea, noul BMW M6 pare sa ofere cate putin (mai mult) din toate. Asta in versiunea standard. Atunci cand vine insa vorba de proaspat lansata varianta G-Power, echilibrul dintre eleganta si sportivitate se schimba radical. In favoarea celui din urma aspect, bineinteles.
Distribuie pe Facebook

Ca in cazul fiecarei creatii semnate de celebra companie germana de tuning, si noul BMW M6 by G-Power se bucura de o atentie sporita acordata compartimentului motor, in urma careia rezulta un total de pana la 640 cai putere si 777 Newton-Metri - o crestere de aproximativ 80 CP si 97 Nm comparativ cu ceea ce ofera propulsorul V8 twin-turbo de 4.4 litri atunci cand iese de pe linia de productie.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h coboara sub pragul celor patru secunde (0 - 100 km/h: 3.8 secunde), in timp ce viteza maxima sare de bariera celor 300 kilometri pe ora (viteza maxima: 315 km/h)

BMW M6 by G-Power - Galerie FotoBMW M6 by G-Power - Galerie Foto

De asemenea, de un tratament special pare sa fi beneficiat si sasiul automobilului bavarez de inalta peformanta, lista cu imbunatatiri operate aici culminand cu suspensia de tip coilover, ajustabila in noua moduri complet diferite, si discurile carbon-ceramice atasate puntii fata, ce masoara un generos 420 milimetri.

Iar asta nu e tot. Mai mult de-atat, modificarilor mai sus enumerate li se alatura si un sistem de evacuare realizat din titan, plus un set de jante Silverstone RS pe 21 inci, ultima generatie a modelului BMW M6 fiind astfel pregatita sa atinga un nou nivel de performanta. Si totul datorita specialistilor G-Power.

BMW M6 by G-Power - Galerie Foto

BMW M6 by G-Power - Galerie FotoBMW M6 by G-Power - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M6 by G-Power - Galerie Foto
mai multe