Tuning BMW: Cum arata i8-ul perfect in viziunea AC Schnitzer

Tuning BMW: Cum arata i8-ul perfect in viziunea AC Schnitzer
  • AC Schnitzer anunta primul tuning destinat noului BMW i8
  • Tunerul german ofera numeroase imbunatatiri de ordin vizual
  • Modificarile tehnice lipsesc pentru moment din peisaj
Distribuie pe Facebook

Primul pachet de tuning destinat noului BMW i8 poarta semnatura germanilor de la AC Schnitzer si vizeaza exclusiv departamentul estetic. Drept urmare, in cazul in care sperai ca cei 362 CP din dotarea sistemului de propulsie hibrid sa fi fost inmultiti, ei bine... se pare ca vei ramane cu buza umflata.

Performantele exemplare in linie dreapta si la pompa, design-ul ce imbina armonios forma cu functia si toate acele materiale exotice folosite pentru reducerea kilogramelor au transformat noul BMW i8 intr-una dintre cele mai reusite masini ale momentului. Dar asta nu inseamna neaparat ca nu exista inca detalii si aspecte care pot fi imbunatatite.

BMW i8 by AC SchnitzerBMW i8 by AC Schnitzer

Sau cel putin asa cred germanii de la AC Schnitzer, care au insistat sa (re)decoreze exteriorul primului supercar hibrid din Munchen cu numeroase elemente realizate din fibra de carbon. In plus, pe langa accesoriile proeminente destinate atat spoilerelor fata / spate, cat si pragurilor laterale sau capotei motorului, clientii mai pot opta si pentru un set de jante din aliaj.

Un set de jante din aliaj forjat, cu design in cinci spite duble si dimensiuni pe 21 inch, care salveaza un total de patru kilograme comparativ cu incaltarile stock. Asta, bineinteles, pe langa doza vizibila de agresivitate pe care o aduc impreuna cu arcurile sport, ce reduc garda la sol cu 25, respectiv 20 de milimetri (punte fata vs. punte spate).

In ceea ce priveste departamentul interior, modificarile pregatite de specialistii AC Schnitzer pentru cei ce-au pus mana pe un exemplar al noului BMW i8 se limiteaza pentru moment la un pedalier din aluminiu si o noua pereche de covorase, insa germanii nu ar refuza probabil nici provocarea unei personalizari cap coada - daca aceasta ar veni cumva pe adresa companiei.

Dupa cum precizam si cateva randuri mai sus, sistemul de propulsie hibrid a scapat complet neatins, ceea ce inseamna automat ca fisa cu specificatii tehnice aduce in prim plan o putere maxima de 362 CP. Livrata la pachet alaturi atat de o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.4 secunde, cat si de o viteza limitata la 250 de kilometri pe ora.

BMW i8 by AC Schnitzer

BMW i8 by AC Schnitzer

BMW i8 by AC Schnitzer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze BMW i8 by AC Schnitzer
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 Mai 2015