Tuning BMW: Dieta cu carbon si cai putere pentru noul 1M

Recent infiintata de doi fosti specialisti ai Brabham Racing, compania Alpha-N Performance are planuri dintre cele mai marete - printre care si cucerirea totala a intregii lumi a tuningului. Pentru a-si duce la bun sfarsit aceasta misiune, nemtii incep prin a ne face cunostinta cu al lor prim important proiect: modelul 1M RS.
Distribuie pe Facebook

Pornind de la exterior, specialistii Alpha-N Performance s-au grabit sa adauge numeroase noi componente realizate din fibra de carbon, capota motorului, insertiile prezente la nivelul spoilerului fata, plafonul, eleronul portbagajului si difuzorul de aer ce insoteste spoilerul spate fiind dintre cele mai reprezentative. Din pacate, compania germana de tuning nu a anuntat numarul kilogramelor salvate, insa cel mai probabil avem de-a face cu o valoare de ordinul zecilor.

BMW 1M Coupe by Alpha-N Performance - Dieta cu carbon si cai putere

Mai departe, in contrast cu minusul de kilograme se regaseste plusul de putere. Intr-o alta ordine de idei, propulsorul twin-turbo de trei litri, cu sase cilindri in linie, a fost echipat cu o noua unitate de control, o noua admisie, plus un nou sistem de evacuare, rezultatul final fiind reprezentat de un plus de circa 70 cai putere. Un scurt calcul si reiese ca viitorii clienti ai pachetului 1M RS se vor bucura de nici mai mult, nici mai putin de 410 cai putere.

BMW 1M Coupe by Alpha-N Performance - Dieta cu carbon si cai putere BMW 1M Coupe by Alpha-N Performance - Dieta cu carbon si cai putere

Lista cu imbunatatiri nu se incheie insa aici, modelul BMW 1M Coupe by Alpha-N Performance bucurandu-se si de prezenta unor jante ultra-usoare OZ Superforgiata pe 19 inci, ce ascund de privirile curiosilor un sistem de franare de inalta performanta, compus din discuri de 380 milimetri si etriere cu sase pistonase.

BMW 1M Coupe by Alpha-N Performance - Dieta cu carbon si cai putere

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW 1M Coupe by Alpha-N Performance
mai multe