Tuning BMW: G-Power numeste ASTA M5-ul suprem

Tuning BMW: G-Power numeste ASTA M5-ul suprem
  • G-Power ia din nou la modificat ultimul BMW M5 F10
  • Tunerul german ofera de-aceasta data un total de 740 CP
  • Pachetul include si o pereche de jante pe 21 inch
Distribuie pe Facebook

Ofera pana la 600 CP si poate sprinta de la 0 la 100 km/h in numai 3.9 secunde. In ciuda faptului ca ocupa un loc fruntas in topul celor mai impresionante automobile cu patru usi ale planetei, BMW-ul M5 F10 nu a reusit sa-i dea pe spate si pe germanii de la G-Power.

Astfel, odata ajuns pe mainile specialistilor din Autenzell, super-sedanul bavarez a primit numaidecat cu o portie serioasa de vitamine, motorul V8 bi-turbo de 4.4 litri urcand pana la 740 cai putere si 945 Newton-Metri.

Rezultatul? Din pacate, oficialii G-Power au fost extrem de secretosi atunci cand a venit vorba despre sprintul 0 - 100 km/h, acestia preferand sa dezvaluie in schimb timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 200 km/h: 10.5 secunde.

Mai mult de-atat, aceeasi portie de vitamine anterior mentionata - care nu consta in nimic altceva decat o simpla resoftare a unitatii de control, plus un sistem de evacuare realizat din titan, a facut minuni si la nivelul vitezei maxime, acolo unde acum intalnim un "peste 300 km/h".

Din punct de vedere estetic, singurele modificari vizibile constau in insertiile de carbon de la nivelul spoilerului fata, respectiv jantele forjate cu design in cinci spite duble si anvelope Michelin in dimensiunile 255 / 30 ZR21, respectiv 295 / 25 ZR21.

Asta nu inseamna insa neaparat ca lista cu imbunatatiri se incheie aici, BMW-ul M5 F10 alegandu-se inclusiv cu un capac motor realizat din fibra de carbon, acelasi material ultra-usor si ultra-rezistent fiind folosit si la finisarea tips-urilor sistemului de evacuare.

Pentru cei direct interesati de un pachet similar, pretul cerut de celebra companie de tuning din Autenzell depaseste cu usurinta pragul celor 20.000 de euro. Mai exact, avem 9.103 euro pentru jante si anvelope, plus 13.804 euro pentru plusul de putere.

Acum, in ceea ce priveste suma necesara achizitiei unui exemplar al super-sedanului bavarez, aceasta porneste de la 113.020 euro. Cel putin atunci cand vine vorba despre piata auto din Romania.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noul BMW M5 F10 by G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Martie 2015