Tuning BMW: Hamann accesorizeaza noua Serie 4 cu jante si plusuri de putere

Tuning BMW: Hamann accesorizeaza noua Serie 4 cu jante si plusuri de putere
  • Hamann modifica recent lansatul BMW Seria 4 Coupe
  • Pachetul de tuning include noi jante si plusuri de putere
  • 355 CP si 695 Nm dezvolta acum versiunea 435d Coupe
Distribuie pe Facebook

Fiindca slujba de politist german nu i-a suras prea mult, recent lansatul BMW Seria 4 Coupe a trecut la un nou rol pe care sa-l interpreteze: acela de playboy autentic.

Odata ajuns pe mainile specialistilor Hamann, inlocuitorul legendarului BMW Seria 3 Coupe a fost rasfatat cu o noua pereche de incaltari, automobilul sport bavarez avand la dispozitie o gama variata din care sa aleaga. Imediat ce si-a ales modelul si culoarea jantelor pe care le va purta pana data viitoare, recent lansatul BMW Seria 4 Coupe a fost invitat sa se indrepte catre standul cu suspensii, loc in care era asteptat de un set de arcuri sport capabile sa coboare garda la sol cu pana la 30 de milimetri.

BMW Seria 4 Coupe by Hamann

Din pacate, imbunatatirile de ordin aerodinamic sunt inca disponibile la acest moment, insa celebra companie germana de tuning a ales sa se revanseze fata de inlocuitorul legendarului BMW Seria 3 Coupe printr-un plus de adaugat intregii game de motorizari. Drept urmare, atunci cand vine vorba de versiunile sale de top 435i, respectiv 435d, recent lansatul BMW Seria 4 Coupe se poate lauda cu prezenta sub capota a nu mai putin de 348 CP si 449 Nm, respectiv 355 cai putere si 695 Newton-Metri.

BMW Seria 4 Coupe by Hamann

Automobilul sport bavarez impresioneaza insa si in variantele standard, modelele 420i, respectiv 420d care ofera in standard aproximativ 184 CP punand acum la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 208, respectiv 216 cai putere. De asemenea, posesorii versiunii 428i care vor apela la tratamentul Hamann se vor alege cu un total de 272 CP, in timp ce varianta 430d va urca pana la pragul celor 295 cai putere multumita modificarilor operate de specialistii celebrei companii germana de tuning.

BMW Seria 4 Coupe by Hamann

Distribuie pe Facebook
mai multe