Tuning BMW: Hartge modifica noul X3

Tuning BMW: Hartge modifica noul X3
Daca in Romania este musai sa detii un SUV, in Germania pare sa fie la moda tuningul pentru SUV-ul pe care, cel mai probabil, nu ti-l vei cumpera niciodata. Lasand insa la o parte acest paradox, este bine de stiut ca specialistii de la Hartge sunt gata sa ofere tuturor posesorilor noului BMW X3 - fie ei romani sau germani, un pachet plin cu bunatati - atat tehnice, cat si estetice.
Distribuie pe Facebook

Indiferent ca ai pus mana pe un exemplar diesel sau pe benzina al SUV-ului bavarez, celebra companie germana de tuning nu face nici un fel de discriminare atunci cand vine vorba de binecunoscutul plus de putere. Mai exact, lucrurile stau in felul urmator: Pentru inceput, posesorii versiunii BMW X3 xDrive20d se vor lauda, in urma tratamentului Hartge, cu un total de 218 cai putere si 450 Newton-Metri.

Tuning BMW: Hartge modifica noul X3

Pozitionata a doua pe lista, varianta xDrive30d urmeaza a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 309 cai putere si 670 Newton-Metri. De asemenea, din planurile companiei germane de tuning nu lipseste nici modelul xDrive35i, ce se bucura acum cu prezenta a nici mai mult, nici mai putin de 362 cai putere. 362 CP si 480 Nm, pentru a fi mai precisi.

Tuning BMW: Hartge modifica noul X3

Vedeta incontestabila a programului Hartge este insa reprezentata de versiunea BMW xDrive35d. Echipat cu 362 cai putere si 730 Newton-Metri - ceea ce inseamna un plus de 49 CP si 100 Nm comparativ cu ceea ce ofera varianta standard, automobilul bavarez reuseste sa accelereze de la 0 la 200 km/h in aproximativ 22.75 secunde (de la 28.90 secunde). De asemenea, misiunea 80 - 180 km/h este-acum indeplinita in 14.22 secunde (de la 18.25 secunde), in timp ce viteza maxima urca pana la 248 km/h. Mai important de atat, consumul de carburant se anunta a fi scadea cu 0.5 litri mai mic.

Tuning BMW: Hartge modifica noul X3

Lasand insa in urma specificatiile tehnice si trecand la modificarile de ordin tehnic, tinem sa precizam ca proprietarii noului BMW X3 nu au la dispozitie prea multe optiuni, ci numai un set de jante - pe 19 sau 21 inci, un set de covorase si un set de pedale din aluminiu. In schimb, acestia pot opta si pentru arcuri sport, ce coboara garda la sol cu aproximativ 30 de milimetri, sau sistem de evacuare cu patru tobe de esapament.

Tuning BMW: Hartge modifica noul X3

Distribuie pe Facebook
mai multe