Tuning BMW: IND ia la modificat editia speciala M3 Frozen Black

Tuning BMW: IND ia la modificat editia speciala M3 Frozen Black
  • IND modifica editia limitata BMW M3 Frozen Black
  • Tunerul propune imbunatatiri tehnice si estetice
  • Interiorul se remarca prin extensiile pentru padele
Distribuie pe Facebook

Sau, intr-o alta ordine de idei, americanii de la IND ne incanta astazi privirile cu un nou exemplar BMW M3 modificat. Un exemplar BMW M3 Frozen Black, mai exact.

Produs in numai 20 de exemplare si vandut exclusiv pe piata auto din Statele Unite ale Americii, modelul BMW M3 Frozen Black este unul dintre cele mai rare si mai exclusiviste automobile din istoria constructorului bavarez. Chiar si asa, se pare ca exista cel putin un singur posesor care s-a incumetat sa-si lase bijuteria pe patru roti pe mainile unui atelier de tuning. Si bine a facut!

BMW M3 Frozen Black by IND

Intr-adevar, poate ca nu isi va pastra pretul la revanzare si se va devaloriza mai mult decat celelalte 19 exemplare BMW M3 Frozen Black, insa rezultatul final va atrage numeroase noi priviri asupra sa. Priviri care se datoreaza in special elementelor din fibra de carbon proaspat instalate, ce completeaza cu succes caroseria finisat in negru mat si accesorizata cu insertii de negru gloss.

BMW M3 Frozen Black by IND

Mai mult de-atat, nu vor fi trecute cu vederea nici noile "incaltari", meniul IND pentru BMW-ul M3 Frozen Black in cauza presupunand si aparitia in peisaj a unor jante HRE P43SC vopsite in negru satin si livrate in dimensiunile 9.5x19 inci pe fata, respectiv 10.5x19 inci pe spate. Jante care, asa cum putem vedea si in fotografiile oficiale, ascund discuri de franare perforate si supradimensionate, plus etriere Stoptech.

BMW M3 Frozen Black by IND

De asemenea, cu cateva imbunatatiri ne intalnim si la nivelul suspensiei sport, in timp ce motorizarea V8 de patru litri ascunsa sub capota... ei bine, aceasta se poate lauda acum atat cu o resoftare operata de specialistii ESS, cat si cu un nou sistem de evacuare Akrapovic EVO, ce urmeaza sa impresioneze atat prin sunetul sau inconfundabil, cat si prin aspectul sau unic conferit de accentele de carbon de la nivelul tips-urilor.

BMW M3 Frozen Black by IND

In ceea ce priveste interiorul, este aproape imposibil sa nu observi extensiile pentru padele cutiei de viteze cu sapte trepte si dublu ambreiaj.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW M3 Frozen Black by IND
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Octombrie 2013