Tuning BMW: Kelleners Sport dezvaluie noul KS1-S!

Tuning BMW: Kelleners Sport dezvaluie noul KS1-S!
Ascunzand sub capota un motor biturbo de 340 cai putere si bucurandu-se de ingrediente magice precum tractiune spate sau cutie manuala in sase trepte, recent-lansatul BMW Seria 1 M Coupe a devenit rapid modelul preferat al devoratorilor de senzatii extreme. De asemenea, coupe-ul bavarez de performanta nu duce lipsa nici a unor pachete de tuning.
Distribuie pe Facebook

Ultimii care s-au inscris pe lista companiilor ce au modificat noul BMW Seria 1 M Coupe sunt cei de la Kelleners Sport, cu a lor creatie botezata KS1-S. Desi pare a nu dezvalui nimic important, incitanta denumire ascunde un exemplar agresiv, ce numara sub capota nu mai putin de 410 CP si 550 Nm - un plus de 70 cai putere si 100 Nm comparativ cu versiunea standard. Din pacate, tunerul german nu a detaliat secretul din spatele acestor impresionante cifre, insa banuim ca avem de-a face cu o unitate de control optimizata, plus un nou sistem de evacuare.

Tuning BMW: Kelleners Sport dezvaluie noul KS1-S!

Insa asta nu e tot. Din punct de vedere estetic, recent-lansatul BMW Seria 1 M Coupe a fost inzestrat cu o simpla prelungire pentru spoilerul fata. De asemenea, acesta se bucura si de insertii de plasa la nivelul prizelor sale de aer. Mai departe, suspensia standard a fost inlocuita cu un kit ajustabil de tip coilover, in timp ce jantele masoara acum 9x20 inci pe fata, respectiv 10x20 inci pe spate si vin la pachet cu pneuri de inalta performanta, in dimensiunile 245/30/R20, respectiv 265/30/R20 - fata/spate.

Tuning BMW: Kelleners Sport dezvaluie noul KS1-S!

Asa cum era de asteptat, modificarile nu lipsesc nici de la interior, acolo unde noul-si-impresionantul Kelleners Sport KS1-S se bucura de piele si Alcantara in combinatie alb-negru, cusaturi contrastante, pedale de aluminiu, volan sport, covorase speciale si, nu in ultimul rand, de accente de alb.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW Seria 1 M Coupe by Kelleners Sport
mai multe