Tuning BMW: Lumma Design socheaza cu un X6 radical modificat

Tuning BMW: Lumma Design socheaza cu un X6 radical modificat
  • Lumma anunta primul pachet de tuning pentru noul BMW X6
  • Meniul include numeroase accesorii exterioare si interioare
  • Clientii pot opta, de asemenea, si pentru un plus de putere
Distribuie pe Facebook

NU, noul BMW X6 nu este inca disponibil la vanzare, insa acest mic detaliu nu pare sa-i fi oprit pe germanii de la Lumma Design din a pregati un prim pachet de tuning pentru cea de-a doua generatie a popularului Sports Activity Coupe din Munchen. Conform zicalei "graba strica treaba", rezultatul final va starni numeroase controverse "multumita" modificarilor de la nivel exterior.

Anuntat la mijlocul lunii trecute, noul BMW X6 nu a reusit neaparat sa impresioneze prin aspectul sau exterior, insa este oricum destul de putin probabil ca cineva sa se fi asteptat la acest lucru tinand cont de design-ul propus de prima generatie a popularului Sports Activity Coupe din Munchen. Drept urmare, industria tuningului s-a mobilizat inca o data si a pornit in cautarea unor solutii salvatoare pentru cei care se vor incumeta sa puna, intr-un final, mana pe un astfel de automobil.

Noul BMW X6 by Lumma Design

Noul BMW X6 by Lumma Design

Asadar, primele modificari destinate noului BMW X6 poarta semnatura celor de la Lumma Design, specialistii celebrei companii germane pregatind un kit aerodinamic dramatic-stilizat, ce abunda in prize de aer si elemente supradimensionate. In plus, pentru ca meniul sa fie complet, cea de-a doua generatie a popularului Sports Activity Coupe din Munchen a mai fost accesorizata si cu un set de jante pe 22 inch, respectiv o suspensie capabila sa coboare garda la sol cu cateva zeci bune de milimetri.

Astfel, mai in gluma, mai in serios, noul BMW X6 de la Lumma Design poate fi confundat in orice moment cu un hot-hatch, ajutat fiind oarecum si de combinatia dintre alb si rosu / negru si galben in care au fost finisate cele doua propuneri de tuning ale companiei germane. Alte detalii exterioare includ accente de carbon si sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament, in timp ce aspectul interior iese in evidenta in special prin insertiile de piele si alcantara cusute cu ata contrastanta.

Cat despre departamentul tehnic, principala atractie a noului BMW X6 de la Lumma Design este reprezentata de doza de performanta primita de varianta xDrive 50i, cea de-a doua generatie a popularului Sports Activity Coupe din Munchen laudandu-se in urma tratamentului suferit cu nu mai putin de 590 de cai putere si 850 Newton-Metri - valori maxime arhisuficiente pentru ca acul vitezometrului sa urce pana la 295 kilometri pe ora.

Noul BMW X6 by Lumma Design

Noul BMW X6 by Lumma Design

Noul BMW X6 by Lumma Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Noul BMW X6 by Lumma Design
mai multe