Tuning BMW - M3, Pac-Pac de la 395 la 502 cp!

Tuning BMW - M3, Pac-Pac de la 395 la 502 cp!
S-au scurs fluvii de cerneala cu modificarile masinilor BMW de-a lungul timpului si cu ce tuning au suferit ele. Dar niciodata nu strica sa stim ce si cum au facut altii de au ridicat puterea unei masini de serie. Asa si cu DM Performance, care a adaugat masinii stoc peste 100 de cp.
Distribuie pe Facebook

Tunerul preparator DM Performance continua sa-si faca treaba in domeniul masinilor puternice, propunand proiecte noi si interesante. In cazul de fata, masina-cobai a fost un BMW M3 E92 care a suferit niste modificari fine, de bun gust dar cu rezultate... rapide!

Este vorba de un kit de compresor SK I de la compania G Power, un sistem de evacuare Akrapovic din titan si ceva manopera ce cuprinde testari pe banc si pe dinamometru.

Tuning BMW - M3, Pac-Pac de la 395 la 502 cp!

DM Performance a umblat putin si la electronica, odata montat compresorul, pentru ca amestecul de aer-benzina nu s-a mai pastrat. Asadar, putere originala de 395 de cp a urcat la 502. O optimizare a puterii destul de realista si optima, ce tine "cu casa", adica cu fiabilitatea masinii. Puterea a fost limitata la aceasta valoare pentru a pastra majoritatea partilor originale ale masinii. Daca insa puterea ar fi crescut mai mult, o buna parte a transmisie si a trenului de rulare ar fi necesitat sa fie schimbate.

Tuning BMW - M3, Pac-Pac de la 395 la 502 cp!

Si pentru ca un tuning de calitate se face cu capul, cei de la DM Performance nu au uitat sa schimbe nici franele fata cu unele mai puternice. Adica au pus etriere AP Racing cu 6 pistonase. Numai bine sa te opresti din avantul pe care ti-l dau cei 502 cp...

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Tuning BMW - M3 PAC-PAC de la 395 la 502 cp!
mai multe