Tuning BMW M4: Cum sa obtii exemplarul perfect in numai doi pasi si trei miscari

Tuning BMW M4: Cum sa obtii exemplarul perfect in numai doi pasi si trei miscari
  • Internetul ne incanta privirile cu un nou M4 modificat
  • BMW-ul din cazul de fata impresioneaza prin tuningul exterior
  • Lista cu imbunatatiri include prelungiri si jante din aliaj
Distribuie pe Facebook

Formele proeminente, respectiv supradimensionate ale caroseriei ii confera noului BMW M4 Coupe un aspect greu de trecut cu vederea, insa asta nu inseamna neaparat ca designerii bavarezi nu au mai lasat loc pentru nici un fel de imbunatatire.

La fel ca toate celelalte BMW-uri sosite pe piata in ultima perioada de timp, industria tuningului a fost extrem de generoasa si atunci cand a venit vorba despre lansarea unor bunatati destinate noului M4 Coupe.

Companii de renume precum Ac Schnitzer, Hamann ori Vorsteiner s-au batut in tot felul de pachete aerodinamice si de performanta, optiunile celor care au reusit sa puna mana pe un exemplar al modelului bavarez de inalta performanta fiind practic nelimitate.

Iar pentru ca optiunea de selectare a optiunilor ideala sa devina si mai grea, astazi completam lista BMW-urilor M4 modificate cu un nou exemplar capabil sa-ti taie rasuflarea. Si asta in ciuda unui gri pe care l-ai putea considera plictisitor.

BMW M4 cu jante HREBMW M4 cu jante HRE

Vorbim, mai exact, despre un exemplar ale caror imbunatatiri pot fi numarate pe degetele unei singure maini, meniul pentru care s-a optat in cazul de fata demonstrandu-ne inca o data - daca mai era cumva nevoie - ca, uneori, mai putin inseamna de fapt mai mult.

Fara nici un fel de alta introducere sau prezentare, precizam ca tratamentul pe care industria tuningului i l-a aplicat acestui BMW M4 Coupe porneste cu o prelungire frontala proeminenta, acelasi spoiler fata alegandu-se si cu un set de flaps-uri laterale.

Revenim insa la capitolul prelungiri, doua astfel de elemente intampinandu-ne inclusiv la nivelul pragurilor ce despart acum o pereche de jante HRE FlowForm FF01 pe 19 inci, respectiv partii posterioare.

Parte posterioara care, fara a supara pe nimeni, impresioneaza in special prin eleronul destinat portbagajului si contribuie din plin la confundarea acestui M4 Coupe cu versiunea GTS pe care BMW o va lansa mai devreme sau mai tarziu.

Nimeni nu ne poate spune totusi, pentru moment, daca proprietarul exemplarului din fata a optat si pentru un plus de putere sau lista cu imbunatatiri se incheie odata cu accesoriile vizuale anterior mentionate.

BMW M4 cu jante HRE

BMW M4 cu jante HRE

BMW M4 cu jante HRE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW M4 cu jante HRE
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2015