Tuning BMW: Noul Alpina B3 Bi-Turbo promite 410 cai putere, plus 305 kilometri pe ora

Tuning BMW: Noul Alpina B3 Bi-Turbo promite 410 cai putere, plus 305 kilometri pe ora
Un plus de rafinament estetic si o doza crescuta de performanta. Acestea par a fi principalele caracteristici ale noului Alpina B3 Bi-Turbo, automobil ce urmeaza a debuta in premiera mondiala saptamana viitoare, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.
Distribuie pe Facebook

O parte frontala usor restilizata, ce se bucura acum de prezenta unei prelungiri subtile, un profil lateral ce se face remarcat datorita unor jante clasice, cu design multispita, combinate cu o suspensie mai joasa si, nu in ultimul rand, o parte spate scoasa in evidenta prin aparitia unui eleron remarcabil la nivelul portbagajului, dar si a unui difuzor de aer ce gazduieste cate doua evacuari de fiecare parte a caroseriei.

Acestea sunt singurele imbunatatiri de ordin vizual pe care le putem observa la acest moment insa, tinand cont ca avem de-a face cu o creatie marca Alpina, nici nu se poate pune problema ca noul B3 Bi-Turbo nu va aduce cu sine un plus considerabil de rafinament estetic.

Pe plan tehnic, urmatoarea generatie a modelului Alpina B3 Bi-Turbo pare sa nu mai reprezinte deja nici un fel de mister pentru nimeni. Si asta fiindca celebra companie germana de tuning a anuntat recent, prin intermediul paginii sale de Facebook, ca impresionanta sa creatie va ascunde sub capota undeva in jurul a 410 cai putere si 600 Newton-Metri, valori maxime ce vor fi distribuite rotilor spate - un sistem de tractiune integrala va fi disponibil optional, cu ajutorul unei cutii automate ZF cu opt rapoarte.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se va realiza in numai 4.2 secunde, in timp ce viteza maxima va depasi pragul celor 300 kilometri pe ora, acul vitezometrului promitand o incursiune pana la bariera celor 305 km/h. Si totul se va realiza cu un consum mediu de carburant de aproximativ 7.6 litri la 100 kilometri.

Alpina B3 Bi-Turbo - Poze teaser

Alpina B3 Bi-Turbo - Poze teaser

Alpina B3 Bi-Turbo - Poze teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe