Tuning BMW: Noul FMU Project X te salveaza de Apocalipsa!

Tuning BMW: Noul FMU Project X te salveaza de Apocalipsa!
Au prezis-o Nostradamus, mayasii, dar si alte popoare marete ale istoriei. Apocalipsa nu a mai venit insa niciodata. Si cu toate acestea, nu este genul de risc pe care sa vrei sa ti-l asumi.
Distribuie pe Facebook

Drept urmare, in cazul in care speri sa mai traiesti si dupa Apocalipsa, e momentul sa te apuci de investit in lucruri serioase: un buncar pe Luna, o pensiune pe Marte si, in cazul in care nu va fi facuta bucati, un BMW X5 care sa te serveasca pe Terra. Un BMW X5 adaptat tuturor situatiilor, precum proiectul companiei americane de tuning Fluid Motor Union (FMU).

Intr-adevar, adeptii trendului eco ti-ar putea batjocori masina cu tot felul de chestii ciudate, roz sau verzi sau vii si miscatoare, insa cei mai multi vor gasi cool atat aspectul gri mat al caroseriei, cat si rotile de dimensiuni generoase, servite in compania unei suspensii inaltate cu pana la 50 de milimetri.

De asemenea, daca mai punem la socoteala si imbunatatirile aduse propulsorului V8 de 4.4 litri ascuns sub capota sau sistemul de evacuare "activ", atunci extremul Project X - asa cum se numeste aceasta creatie, se anunta a fi automobilul post-apocaliptic ideal - fara a mai conta daca ai de traversat un teren impracticabil ori este necesar sa te lupti cu zombii pentru supravietuire.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2013