Tuning BMW: Noul Manhart MHX5 750 e un X5 M de 750 CP si 1.000 Nm

Tuning BMW: Noul Manhart MHX5 750 e un X5 M de 750 CP si 1.000 Nm
  • Primul tuning pentru noul BMW X5 M vine de la Manhart
  • Proiectul MHX5 750 propune un total de 750 CP si 1.000 Nm
  • Printre modificarile operate se numara si un nou set de jante
Distribuie pe Facebook

Iata ca desi nu au trecut doar trei luni de la debutul sau oficial, noul BMW X5 M se poate lauda deja cu un prim tuning. Si ce mai tuning...

Nu, in ciuda numelui si renumelui lor, germanii de la Manhart Racing nu s-au apucat sa transforme cea de-a doua generatie a super-SUV-ului din Munchen chiar intr-o masina de curse.

Sau, cel putin, nu atunci cand a venit vorba despre aspectul vizual, imbunatatirile aduse propulsorului V8 bi-turbo de 4.4 litri putand face totusi invidios inclusiv un Lamborghini Aventador LP700-4.

Dar sa o luam cu inceputul, si anume ceea ce se vede cu ochiul liber. Adica prizele supradimensionate destinate capotei motorului, prelungirile mai mult sau mai putin subtile atasate spoilerelor fata si spate, respectiv capacele oglinzilor laterale.

Asa cum reiese si din cele doua fotografii oficiale publicate de Manhart Racing, toate aceste noi elemente de caroserie sunt realizate din fibra de carbon si vin la pachet - spun germanii, alaturi de jante forjate in sase spite duble, pe 23 inch.

Despre meniul interior nu avem nici un fel de informatie pentru moment, drept pentru care ne indreptam atentia catre propulsorul V8 bi-turbo de 4.4 litri modificat pentru un total de 750 cai putere si 1.000 Newton-Metri.

Cum au evoluat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, dar si valoarea din dreptul vitezei maxime reprezinta un alt aspect inca necunoscut, astfel ca nu putem decat sa reamintim performantele noului BMW X5 M in versiunea standard: 4.2 secunde, respectiv 250 km/h.

Si tot in asteptarea publicarii tuturor detaliilor cu privire la proiectul MANHART MHX5 750, tinem sa mai aducem aminte si de pretul celei de-a doua generatii a super-SUV-ului din Munchen pe piata din Romania: de la 123.870 euro.

MANHART MHX5 750 - Primele poze

MANHART MHX5 750 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe