Tuning BMW: X6 primeste tratamentul Lumma Design

Tuning BMW: X6 primeste tratamentul Lumma Design
Fie vorba intre noi, BMW X6 nu mai are nevoie de nici un fel de imbunatatire in departamentul "ridicol". Pe langa existenta sa chestionabila, modelul bavarez nu impresioneaza nici macar la capitolul design, insa acest lucru nu i-a oprit pe cei de la Lumma Design din a veni cu un nou pachet de tuning.
Distribuie pe Facebook
Pornind de la exterior, compania germana a adaugat un nou kit aerodinamic, compus din elemente dintre cele mai vulgare. Mai exact, intreaga suflare auto va fi luata cu asalt de o parte frontala de-a dreptul ridicola, ce se "bucura" de prezenta unei noi capote pentru motor si a unui spoiler fata inzestrat cu prize uriase de aer, plus proiectoare duble. In partea din spate, BMW-ul X6 a primit spoiler spate cu difuzor de aer inclus si eleron pentru portbagaj, un nou set de praguri laterale fiind nelipsit din meniu.

Tuning BMW: X6 primeste tratamentul Lumma Design

Si asta nu e tot. Cel mai nou pachet de tuning semnat Lumma Design includesi o pereche de extensii pentru aripi, nota finala fiind insa data de noile jante, ce masoara nu mai putin de 22 inci. Jante acompaniante de o suspensie mai joasa cu aproximativ 40 de milimetri, de altfel. Designul agresiv prezent la exterior este transpus la interior printr-un set de scaune si un volan in trei spite, ambele finisate in piele in doua culori - alb si negru.

Tuning BMW: X6 primeste tratamentul Lumma Design

Sub capota, creatia companiei germane vine la pachet cu un motor diesel ce dezvolta nu mai putin de 340 cai putere si 670 Nm - de la 306 CP si 600 Nm.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW X6 by Lumma Design
mai multe